Bine ati venit!

Bine ati venit!
Cu ce va servim azi?

Meniu Joi 19.04.2018


CIORBA/ SUPA- 6 LEI

CIORBA DE PERISOARE
CIORBA DE AFUMATURA
SUPA CREMA DE CARTOFI + CRUTOANE

FEL PRINCIPAL:
1.     SPECIALITATE TARANEASCA DE PUI + SALATA- 15 LEI
2.     CARNE LA CEAUN + MAMALIGA- 12 LEI
3.     CASCAVAL PANE- 8 LEI
4.     PUI SHANGHAI- 8 LEI
5.     SNITEL DE PUI- 8 LEI
6.     SNITEL DE PORC- 8 LEI
7.     PULPA DE PUI LA CUPTOR- 7 LEI
8.     PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
9.     PULPA DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
10. CEAFA DE PORC- 7 LEI

GARNITURA:
FASOLE VERDE- 6 LEI
CONOPIDA GRATINATA- 6 LEI
CARTOFI TARANESTI CU BACON- 6 LEI
MIX DE LEGUME- 6 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
MAMALIGA- 2 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA DE SFECLA
SALATA DE VARZA





MENIURI:
                                               
                                                   13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 3-10)
GARNITURA
SALATA
                                             15 LEI:
CIORBA/ SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA
SALATA

NU INTRA LA MENIU:
SPECIALITATE TARANEASCA DE PUI CU USTUROI
CARNE LA CEAUN + MAMALIGA

PESTE:

COD + GARNITURA- 12 LEI
PASTRAV + GARNITURA- 16 LEI

DESERT: 5 LEI
CLATITE - 2 BUC/ PORTIE- 5 LEI
TIRAMISU- 6 LEI



PASTE:
300 gr

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline - 15 LEI
RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI

PLATOURI:

PLATOU CALD(1200 gr-3 pers): 65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata de muraturi

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers): 55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ultimul Meniu Postat pe Site

Meniu Miercuri 25.06.2025

Numar de telefon: 0754 690 455 Meniu miercuri- 25.06.2025 Ciorba:  Ciorba de vacuta cu verdeturi proaspete- 24 lei Ciorba de pui- 20 lei Cia...

Cele mai aglomerate zile