CIORBA/ SUPA- 6
LEI
CIORBA DE PERISOARE
SUPA DE PUI CU GALUSTI
SUPA CREMA DE BROCCOLI +
CRUTOANE
FEL PRINCIPAL:
1. SPECIALITATE TARANEASCA DE
PUI + MAMALIGA- 15 LEI
2. PUI ITALIAN+ SALATA- 12 LEI
3. PUI
CU SOS GORGONZOLA- 12 LEI
4. CASCAVAL PANE- 8 LEI
5. PUI SHANGHAI- 8 LEI
6. SNITEL DE PUI- 8 LEI
7. PULPA DE PORC LA CUPTOR- 8
LEI
8. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
9. PULPA DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
GARNITURA:
MAZARE- 6 LEI
LEGUME MEXICANE- 6 LEI
CARTOFI LA CUPTOR CU ROZMARIN- 5 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
MAMALIGA- 2 LEI
SALATA: 5 LEI
SALATA
DE VARZA CU MORCOV
MENIU:
13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 4- 9)
GARNITURA
SALATA
15 LEI:
CIORBA
/ SUPA
FEL
PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE 13 LEI)
GARNITURA
SALATA
NU INTRA LA
MENIU:
SPECIALITATE TARANEASCA DE
PUI+ MAMALIGA
PUI CU SOS GORGONZOLA
PUI ITALIAN+ SALATA
PESTE:
FILE cod + garnitura- 12 LEI
FILE DE TILAPIA + GARNITURA-
12 LEI
PASTRAV LA GRATAR +
GARNITURA- 16 LEI
DESERT: 5 LEI
CLATITE CU DULCEATA/ FINETI- 2
BUC
SALATA:
GRECEASCA/ BULGAREASCA/ CASEI/ PUI/ TON/ CAESAR/ SOMON- 12 LEI
PASTE: 300 gr/ portie
SPAGHETE/ PENNE:
- 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos
bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi,
parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci,
parmezan
RAVIOLI CU UNT SI
SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de
masline- 15 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO
CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucin- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU
PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI
PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI
TORTELLINI QUATRO
FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO
CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI
PLATOURI:
PLATOU CALD(1200
gr-3 pers): 65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare
picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata de muraturi
PLATOU
VEGETARIAN(1200 gr-3 pers): 55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei
copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu