Bine ati venit!

Bine ati venit!
Cu ce va servim azi?

Meniu Joi 3.05.2018

CIORBA/ SUPA- 6 LEI

CIORBA DE FASOLE
CIORBA DE VACUTA

FEL PRINCIPAL:
1. MUSCHIULET DE PORC LA CUPTOR+ GARNITURA + SALATA- 15 LEI
2. POLO NAPOLI(COTLET/SUNCA/CASCAVAL/CIUPERCI/VIN/USTUROI/VERDEATA)- 13 LEI
3. TOCHITURA PORC SI PUI + MAMALIGA- 13 LEI
4. CASCAVAL PANE- 8 LEI
5. CRISPI- 8 LEI
6. SNITEL DE PUI- 8 LEI
7. SNITEL DE PORC- 8 LEI
8. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
9. PULPA DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
10. CEAFA DE PORC- 7 LEI

GARNITURA:
SPANAC- 6 LEI
VARZA CALITA- 6 LEI
LEGUME MEXICANE- 6 LEI
CARTOFI LA CUPTOR CU USTUROI- 5 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
MAMALIGA- 2 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA DE SFECLA
SALATA DE VARZA





MENIURI:
                                               
                                                   13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 4-10)
GARNITURA
SALATA
                                             15 LEI:
CIORBA/ SUPA 
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA
SALATA

NU INTRA LA MENIU:
MUSCHIULET DE PORC LA CUPTOR+ GARNITURA + SALATA- 15 LEI
POLO NAPOLI(COTLET/SUNCA/CASCAVAL/CIUPERCI/VIN/USTUROI/VERDEATA)- 13 LEI
TOCHITURA PORC SI PUI + MAMALIGA- 13 LEI
PESTE:

COD + GARNITURA- 12 LEI
TILAPIA + GARNITURA- 12 LEI

DESERT: 5 LEI
CREMSNIT- 6 LEI
INGHETATA GAMA NESTLE- 2,5/4/8 LEI



PASTE:
300 gr

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline - 15 LEI
RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI

PLATOURI:

PLATOU CALD(1200 gr-3 pers): 65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata de muraturi

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers): 55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ultimul Meniu Postat pe Site

Meniu Marti 24.06.2025

  Numar de telefon: 0754 690 455 Meniu marti- 24.06.2025 Ciorba: Ciorba de vacuta cu verdeturi proaspete- 24 lei Ciabata cu ulei de masline-...

Cele mai aglomerate zile