CIORBA DE FASOLE
CIORBA PUI A LA GREC
FEL PRINCIPAL:
1. RATA LA CUPTOR + GARNITURA- 18 LEI
2. ESCALOP DE PORC IN SOS DE VIN (2 buc)- 12 LEI
3. MANCARICA DE PUI CU CIUPERCI-12 LEI
4. PUI SHANGHAI- 8 LEI
5. SNITEL DE PUI- 8 LEI
6. SNITEL DE PORC- 8 LEI
7. CASCAVAL PANE- 8 LEI
8. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
9. PULPA DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
10. CEAFA DE PORC LA GRATAR- 7 LEI
GARNITURA:
MAZARE- 6 LEI
CARTOFI TARANESTII- 6 LEI
LEGUME MEXICANE- 6 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
OREZ CU CIUPERCI- 5 LEI
SALATA: 5 LEI
SALATA DE SFECLA ROSIE
SALATA DE VARZA ROSIE
MENIURI:
13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 4- 10)
GARNITURA + SALATA
15 LEI:
CIORBA/ SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE 13 LEI)
GARNITURA + SALATA
NU INTRA LA MENIU:
ESCALOP DE PORC IN SOS DE VIN
RATA + GARNITURA
MANCARICA DE CIUPERCI CU PUI
PESTE:
FILE DE TILAPIA + GARNITURA- 12 LEI
PASTRAV + GARNITURA- 16 LEI
DESERT:
TIRAMISU- 6 LEI
CLATITE CU DULCEATA/FINETI- 5 LEI
PASTE: 300 gr/ portie
SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan
RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucin- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI
PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers): 65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata
PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers): 55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu