- MIERCURINUMAR COMENZI: 0754 690 455(pana in ora 10:00/ dupa 13:00)CIORBA/ SUPA- 6 LEICIORBA DE FASOLECIORBA DE VACUTASUPA CREMA DE BROCCOLIFEL PRINCIPAL:1. MUSCHIULET DE PORC LA CUPTOR + GARNITURA+ SALATA- 15 LEI2. MANCARICA DE CIUPERCI-12 LEI3. MUSACA- 10 LEI4. MBS+ OU- 10 LEI5. MBS- 8 LEI6. CRISPI- 8 LEI7. SNITEL DE PUI- 8 LEI8. CASCAVAL PANE- 8 LEI9. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI10.PULPA DE PUI LA GRATAR- 7 LEI11.CEAFA DE PORC LA GRATAR- 7 LEIGARNITURA:VARZA CALITA- 6 LEICARTOFI ROMANESTI- 5 LEIPIURE DE CARTOFI- 5 LEIMAMALIGA- 5 LEISALATA: 5 LEISALATA DE CRUDITATISALATA DE VARZA
- MENIURI:13 LEI:FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 6- 11)GARNITURA + SALATA15 LEI:CIORBA/ SUPAFEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE 13 LEI)GARNITURA + SALATANU INTRA LA MENIU:MUSCHIULET DE PORC LA CUPTOR + GARNITURA+ SALATAMANCARICA DE CIUPERCIMUSACAMBS+ OUMBSPESTE:FILE DE TILAPIA + GARNITURA- 12 LEIPASTRAV + GARNITURA- 16 LEIDESERT:PAPANASI CU SMANTANA SI DULCEATA- 5 LEICLATITE CU DULCEATA/FINETI- 5 LEI
- PASTE:300 gr/ portieSPAGHETE/ PENNE: - 13 LEIALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjelARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezanBOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezanCARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezanMILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezanPOLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezanRAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEIRAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEITAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEITAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 14 LEITAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEITAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEITAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEITAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEITORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEITORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEIPLATOURI:$1&%+&*/ ,+22+%3(+%)2,-1&-3-&04+-5-(+%'&40-&2%2'-&+%24-.3+04-*4-6-,%-.+0%)2*7-.17-204-&3'8%&-92:0*-,-3-$1&%+&*/,+2&+;4),+1)<+042)%+&42,-1&-3-&0&'*224'-%3+0-&(+24'%:062.+3+,-1&-3-&0('6,+4+2,-1&-3-&04+-%-,-1&-3-&
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Ultimul Meniu Postat pe Site
Meniu Marti 24.06.2025
Numar de telefon: 0754 690 455 Meniu marti- 24.06.2025 Ciorba: Ciorba de vacuta cu verdeturi proaspete- 24 lei Ciabata cu ulei de masline-...
Cele mai aglomerate zile
-
VINERI NUMAR COMENZI: 0754 690 455 (asteptam comenzi intre 8:30-10:00) CIORBA/ SUPA- 8 LEI CIORBA DE AFUMATURA SUPA CREMA DE LEGUME +...
-
MARTI NUMAR COMENZI: 0754 690 455 (asteptam comenzi pana in ora 10:00 si le livram pana in 12:00) CIORBA/ SUPA- 8 LEI CIORBA DE VACUTA ...
-
MARTI NUMAR COMENZI: 0754 690 455 (asteptam comenzi pana in ora 10:00 si le livram pana in 12:00) CIORBA/ SUPA- 8 LEI CIORBA DE VACUTA ...
-
JOI NUMAR COMENZI: 0754 690 455 (asteptam comenzi intre 8:30-10:00 si le „livram” pana in 12:00) CIORBA: 8 LEI CIORBA RADAUTEANA SUP...
-
CIORBA/ SUPA: 7 LEI CIORBA DE FASOLE CIORBA TARANEASCA DE PUI FEL PRINCIPAL: 1. CARNE LA CEAUN + MAMALIGA- 13 LEI 2. TOCANITA D...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu