CIORBA DE PORC - 7 LEI
CIORBA DE BURTA - 9 LEI
FEL PRINCIPAL:
1. TOCHITURA DE PORC SI PUI + MAMALIGA- 13 LEI
2. TOCANITA DE PUI + MAMALIGA- 13 LEI
3. CONOPIDA GRATINATA- 7 LEI
4. CASCAVAL PANE- 9 LEI
5. PUI SHANGHAI- 9LEI
6. SNITEL DE PORC- 9 LEI
7. SNITEL DE PUI- 9 LEI
8. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 9 LEI
9. PULPA DE PUI LA GRATAR- 9 LEI
10. CEAFA DE PORC- 9 LEI
GARNITURA:
CARTOFI TARANESTI - 6 LEI
MIX DE LEGUME- 6 LEI
PIURE DE CARTOFI- 6 LEI
MAMALIGA- 2,5 LEI
SALATA: 5 LEI
SALATA CASTRAVETI ACRI
SALATA DE VARA
SALATA: GRECEASCA/ BULGAREASCA/ CASEI/ PUI/ TON/ CAESAR/ SOMON- 13 LEI
MENIURI:
14 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 4-10)
GARNITURA + SALATA
16 LEI:
CIORBA DE PORC
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE 13 LEI)
GARNITURA + SALATA
17 LEI:
CIORBA DE BURTA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE 13 LEI)
GARNITURA + SALATA
NU INTRA LA MENIU:
TOCHITURA PORC CU PUI + MAMALIGA
TOCANITA DE PUI + MAMALIGA
CONOPIDA GRATINATA
DESERT:
PAPANASI CU SMANTANA SI DULCEATA- 6 LEI
PESTE:
FILE DE MERLUCIU + GARNITURA- 13 LEI
FILE DE COD + GARNITURA- 13 LEI
PASTE: 300 gr/ portie
SPAGHETE/ PENNE: - 14 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan
RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 16 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 16 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 16 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 16 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 16 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 16 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 16 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 16 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 16 LEI
PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers): 65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata
PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers): 55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu