CIORBA/
SUPA
CIORBA
DE PORC- 7 LEI
CIORBA
DE PUI A LA GREC- 7 LEI
FEL
PRINCIPAL:
1.
ARIPIOARE
DE PORC + GARNITURA + SALATA- 18 LEI
2.
TOCHITURA
DE PORC SI PUI + MAMALIGA- 13 LEI
3.
PUI
CU SMANTANA SI CIUPERCI- 12 LEI
4. OMLETA TARANEASCA(BACON, CEAPA,
ARDEI, BRANZA)- 8 LEI
5.
CASCAVAL
PANE- 9 LEI
6.
CRISPI-
9 LEI
7.
SNITEL
DE PORC- 9 LEI
8.
SNITEL
DE PUI- 9 LEI
9.
PIEPT
DE PUI LA GRATAR- 9 LEI
10.
PULPA
DE PUI LA GRATAR- 9 LEI
11.
CEAFA
DE PORC- 9 LEI
GARNITURA:
6 LEI
CARTOFI TARANESTI(CU BACON SI CEAPA)
OREZ CU LEGUME
BABY MORCOV SI BROCCOLI
PIURE DE CARTOFI- 6 LEI
MAMALIGA- 2,5 LEI
SALATA:
5 LEI
SALATA
CASTRAVETI ACRI
SALATA
DE VARZA
SALATA:
GRECEASCA/ BULGAREASCA/ CASEI/ PUI/ TON/ CAESAR/ SOMON- 13 LEI
MENIURI:
14 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 4-11)
GARNITURA + SALATA
16LEI:
CIORBA
FEL
PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE 13 LEI)
GARNITURA
+ SALATA
PESTE:
FILE DE MERLUCIU + GARNITURA- 13 LEI
FILE DE COD + GARNITURA- 13 LEI
NU
INTRA LA MENIU:
TOCHITURA PORC CU PUI + MAMALIGA
ARIPIOARE DE PORC
PUI CU SMANTANA SI CIUPERCI
PESTE/ PASTE
DESERT:
CREMA DE ZAHAR ARS- 5 LEI
INGHETATA GAMA NESTLE- 2,5 LEI/4 LEI/8 LEI
PASTE: 300 gr/ portie
SPAGHETE/ PENNE: - 14 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos
bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi,
parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci,
parmezan
RAVIOLI CU UNT SI
SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 16 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 16 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO
CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 16 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 16 LEI
TAGLIATELE VERZI CU
PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 16 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 16 LEI
TAGLIATELE VERZI
PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 16 LEI
TORTELLINI QUATRO
FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 16 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO
CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 16 LEI
PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3
pers): 65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare
picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata
PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3
pers): 55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei
copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu