CIORBA DE VACUTA
CIORBA RADAUTEANA
FEL PRINCIPAL:
1. ESCALOP IN SOS DE VIN- 13 LEI
2. MUSACA- 11 LEI
3. CIUPERCI SOTE- 8 LEI
4. CASCAVAL PANE- 9 LEI
5. CRISPI- 9 LEI
6. SNITEL DE PUI- 9 LEI
7. SNITEL DE PORC- 9 LEI
8. PULPA DE PUI LA GRATAR- 9 LEI
9. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 9 LEI
10. CEAFA DE PORC LA GRATAR- 9 LEI
11. OU- 2 LEI
GARNITURA: 6 LEI
MANCARICA DE FASOLE GALBENA
PIURE DE CARTOFI
CARTOFI LA CUPTOR CU USTUROI
SPANAC
MAMALIGA- 2,5 LEI
SALATA: 5 LEI
SALATA DE CASTRAVETI ACRI
SALATA DE VARZA
MENIURI:
14 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 4- 10)
GARNITURA
SALATA
16 LEI:
CIORBA / SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE 14 LEI)
GARNITURA
SALATA
NU INTRA LA MENIU:
ESCALOP IN SOS DE VIN
MUSACA
SOTE DE CIUPERCI
DESERT:
CREMA DE ZAHAR ARS- 5 LEI
SALAM DE BISCUITI- 5 LEI
SALATA: 13 LEI
Salata Caesar: salata, rosii, piept de pui, crutoane, sos caesar
Salata Ton: salata, ton, ceapa, masline, lamaie
Salata Greceasca: salata, ardei gras, rosii, castraveti, branza, masline, oregano
Salata Pui: salata, maioneza, ardei gras, piept de pui, masline, gogosar murat
Salata somon: salata, somon, ceapa rosie, lamaie
Salata Casei: salata, ardei gras, rosii, castraveti, masline, sunca, cascaval
Salata Bulgareasca: salata, castraveti, rosii, ceapa, ardei gras, oua, branza, sunca, masline
PESTE:
FILE COD + GARNITURA- 13 LEI
FILE DE TILAPIA- 13 LEI
PASTE: 300 gr/ portie
SPAGHETE/ PENNE: - 14 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan
RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 16 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 16 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 16 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 16 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 16 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 16 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 16 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 16 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 16 LEI
PLATOURI:
PLATOU CALD (1200 gr-3 pers): 65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata
PLATOU VEGETARIAN (1200 gr-3 pers): 55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu