LA BUFET
MENIU
VINERI-15.05.2020
CIORBA:
SUPA DE PUI CU GALUSTI- 8 LEI
CIORBA DE PERISOARE DE PUI- 8 LEI
CIABATTA CU ULEI DE MASLINE- 1 LEU
FEL PRINCIPAL:
PENNE QUATRO FORMAGI- penne, parmezan,
gorgonzola, mozzarela, cucina- 20 LEI
PACHETELE DE PRIMAVARA(10 buc) + GARNITURA + SALATA- 20 LEI
ESCALOP NAPOLI(cotlet de porc, sunca,
cascaval, ciuperci, vin) + GARNITURA- 17 LEI
OSTROPEL DE PUI + MAMALIGA- 17 LEI
TOCANITA DE PIPOTE- 15 LEI
CARNATI SUBTIRI LA CUPTOR(3 buc)- 10 LEI
PIEPT DE PUI LA GRATAR- 10 LEI
CEAFA LA GRATAR- 10 LEI
CASCAVAL PANE- 10 LEI
SNITEL DE PUI- 10 LEI
PUI SHANGHAI- 10 LEI
MBS + OU- 10 LEI
GARNITURA:
IAHNIE DE FASOLE- 6 LEI
PIURE DE CARTOFI- 6 LEI
CARTOFI ROMANESTI- 6 LEI
MAMALIGA- 3 LEI
SALATA:
SALATA DE VARZA ALBA + MARAR- 5 LEI
SALATA DE GOGONELE- 5 LEI
SALATA ICEBERG + LAMAIE- 5 LEI
SALATA: 15 LEI
Salata Caesar: salata,
rosii, piept de pui, sos caesar
Salata Greceasca: salata,
ardei gras, rosii, castraveti, branza, masline, oregano
Salata Pui: salata,
maioneza, ardei gras, piept de pui, masline, gogosar murat
Salata somon: salata,
somon, ceapa rosie, lamaie
Salata Casei: salata,
ardei gras, rosii, castraveti, masline, sunca, cascaval
Salata Bulgareasca: salata,
castraveti, rosii, ardei gras, oua, branza, sunca, masline
Salata Caprese: mozzarela proaspata
de vaca, rosii, busuioc proaspat, ulei de masline
PASTE:
SPAGHETE/ PENNE: - 18 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan
RAVIOLI/ TAGLIATELE/
TORTELLINI- 20 LEI
RAVIOLI CU UNT SI
SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie
RAVIOLI CU SOMON- ravioli cu somon, capere, coniac, gran cucina
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina
TAGLIATELE VERZI
CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina
TORTELLINI QUATRO
FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina
TORTELLINI
PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan
SPAGHETE NEGRE CU
SOMON- spaghete negre, somon fume, ulei de masline, cucina, coniac, capere- 20
LEI
FETTUCINE
CARBONARA- fettucine, gran cucina,
ou, bacon, parmezan-20 LEI
FETTUCINE
INTEGRALE GENOVEZE(de post)- tagliatele,
legume(vinete, dovlecei, ciuperci), ulei de masline-20
LEI


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu