LA BUFET
MENIU LUNI-27.07.2020
CIORBA:
CIORBA DE PERISOARE DE PORC- 8 LEI
CIABATTA CU ULEI DE MASLINE- 1 LEU
ARDEI IUTE- 1 LEU
FEL PRINCIPAL:
CREVETI IN CUIB DE CARTOFI + GARNITURA + SALATA- 20 LEI
PENNE CARBONARA- 18 LEI
PUI ITALIAN + GARNITURA + SALATA- 18 LEI
SNITEL CORDON BLEU + GARNITURA + SALATA- 18 LEI
CHIFTELE DE PUI(3 buc) + PIURE + SALATA- 17 LEI
PULPA DE PUI DEZOSATA LA GRATAR- 10 LEI
PIEPT DE PUI LA GRATAR- 10 LEI
CEAFA LA GRATAR- 10 LEI
PUI SHANGHAI- 10 LEI
SNITEL DE PUI- 10 LEI
CASCAVAL PANE- 10 LEI
MINI PATEURI(8 buc)- 6 LEI
GARNITURA: 6 LEI
LEGUME MEXICANE
PIURE DE CARTOFI
CARTOFI PAI PRAJITI
CARTOFI WEDGES
SALATA: 5 LEI
SALATA DE VARZA ALBA
SALATA DE MURATURI(gogonele, varza)
SALATA DE VARA(rosii, castraveti, ceapa)
SALATA: 15 LEI
Salata Caesar: salata, rosii, piept de pui, sos caesar
Salata Greceasca: salata, ardei gras, rosii, castraveti, branza, masline, oregano
Salata Pui: salata, maioneza, ardei gras, piept de pui, masline, gogosar murat
Salata somon: salata, somon, ceapa rosie, lamaie
Salata Casei: salata, ardei gras, rosii, castraveti, masline, sunca, cascaval
Salata Bulgareasca: salata, castraveti, rosii, ardei gras, oua, branza, sunca, masline
Salata Caprese: mozzarela proaspata de vaca, rosii, busuioc proaspat, ulei de masline
PASTE:
SPAGHETE/ PENNE: - 18 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan
RAVIOLI/ TAGLIATELE/ TORTELLINI/ SPAGHETE NEGRE- 20 LEI
RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina
TAGLIATELE ALBE/VERZI CU SOMON- tagliatele albe/verzi ‚ somon fume, ulei de masline, cucina, coniac, capere
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina
TAGLIATELE GENOVEZE(de post)- tagliatele, legume(vinete, dovlecei, ciuperci), ulei de masline
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan
SPAGHETE NEGRE CU SOMON- spaghete negre, somon fume, ulei de masline, cucina, coniac, capere
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Ultimul Meniu Postat pe Site
Meniu Luni 23.06.2025
Numar de telefon: 0754 690 455 Meniu luni- 23.06.2025 Ciorba: Ciorba taraneasca de pui cu verdeturi proaspete- 20 lei Ciabata cu ulei de ...
Cele mai aglomerate zile
-
VINERI NUMAR COMENZI: 0754 690 455 (asteptam comenzi intre 8:30-10:00) CIORBA/ SUPA- 8 LEI CIORBA DE AFUMATURA SUPA CREMA DE LEGUME +...
-
MARTI NUMAR COMENZI: 0754 690 455 (asteptam comenzi pana in ora 10:00 si le livram pana in 12:00) CIORBA/ SUPA- 8 LEI CIORBA DE VACUTA ...
-
MARTI NUMAR COMENZI: 0754 690 455 (asteptam comenzi pana in ora 10:00 si le livram pana in 12:00) CIORBA/ SUPA- 8 LEI CIORBA DE VACUTA ...
-
JOI NUMAR COMENZI: 0754 690 455 (asteptam comenzi intre 8:30-10:00 si le „livram” pana in 12:00) CIORBA: 8 LEI CIORBA RADAUTEANA SUP...
-
CIORBA/ SUPA: 7 LEI CIORBA DE FASOLE CIORBA TARANEASCA DE PUI FEL PRINCIPAL: 1. CARNE LA CEAUN + MAMALIGA- 13 LEI 2. TOCANITA D...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu