LA BUFET
MENIU LUNI-24.08.2020
CIORBA:
CIORBA DE
PERISOARE DE PORC- 8 LEI
CIABATTA CU
ULEI DE MASLINE- 1 LEU
ARDEI IUTE-
1 LEU
FEL PRINCIPAL:
PENNE
QUATRO FORMAGI- 20 LEI
POLLO
NAPOLI + GARNITURA + SALATA- 18 LEI
OSTROPEL DE
PUI + MAMALIGA- 17 LEI
SPECIALITATE
TARANEASCA DE PUI CU USTUROI + MAMALIGA SAU SALATA- 16 LEI
PULPA DE
PUI DEZOSATA LA GRATAR- 10 LEI
PIEPT DE
PUI LA GRATAR- 10 LEI
CEAFA DE
PORC LA GRATAR- 10 LEI
PUI
SHANGHAI- 10 LEI
SNITEL DE
PUI- 10 LEI
CASCAVAL
PANE- 10 LEI
GARNITURA:
LEGUME MEXICANE- 6 LEI
PIURE DE CARTOFI- 6 LEI
CARTOFI PAI PRAJITI- 6 LEI
MAMALIGA- 3 LEI
SALATA:
SALATA DE VARZA ALBA- 5 LEI
SALATA DE GOGONELE- 5 LEI
SALATA: 15 LEI
Salata Caesar: salata, rosii, piept de pui, sos caesar
Salata Greceasca: salata, ardei
gras, rosii, castraveti, branza, masline, oregano
Salata Pui: salata, maioneza, ardei gras, piept de pui, masline,
gogosar murat
Salata Somon: salata, somon, ceapa rosie, lamaie
Salata Casei: salata, ardei gras, rosii, castraveti, masline,
sunca, cascaval
Salata Bulgareasca: salata,
castraveti, rosii, ardei gras, oua, branza, sunca, masline
Salata Caprese: mozzarela proaspata
de vaca, rosii, busuioc proaspat, ulei de masline
PASTE:
TAGLIATELE/
TORTELLINI- 20 LEI
RAVIOLI CU UNT SI
SALVIE- ravioli formaggi, unt,
salvie
SPAGHETE NEGRE CU
SOMON- spaghete negre, somon
fume, ulei de masline, cucina, coniac, capere
TORTELLINI
PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto
crudo, cucina, parmezan
SPAGHETE/ PENNE: -
18 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de
masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei
iute, usturoi, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou,
parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci,
usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de
pui, ceapa, ciuperci, parmezan
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu