LA BUFET
MENIU MIERCURI-26.08.2020
CIORBA:
CIORBA DE FASOLE-
8 LEI
CIORBA TARANEASCA
DE PUI- 8 LEI
CIABATTA CU
ULEI DE MASLINE- 1 LEU
ARDEI IUTE-
1 LEU
FEL PRINCIPAL:
CIOLAN DE
PORC LA CUPTOR + VARZA CALITA- 25 LEI
CHIFTELE DE
CURCAN(3 buc) + GARNITURA + SALATA- 20 LEI
SNITEL DE
CURCAN + CARTOFI WEDGES + SALATA- 20 LEI
CEAFA DE
PORC LA GRATAR- 10 LEI
PULPA DE
PUI LA GRATAR- 10 LEI
PIEPT DE
PUI LA GRATAR- 10 LEI
PUI
SHANGHAI- 10 LEI
SNITEL DE
PUI- 10 LEI
SNITEL DE
PORC- 10 LEI
CASCAVAL
PANE- 10 LEI
MBS + OU-
10 LEI
GARNITURA:
MANCARICA DE FASOLE GALBENA- 8 LEI
FASOLE VERDE PASTAI CU USTUROI- 8 LEI
VARZA CALITA LA CUPTOR- 8 LEI
CARTOFI ROMANESTI- 6 LEI
PIURE DE CARTOFI- 6 LEI
MAMALIGA- 3 LEI
SALATA:
SALATA DE
VARZA ALBA- 5 LEI
SALATA DE GOGONELE- 5 LEI
SALATA DE SFECLA ROSIE(ambalata individual)- 5 LEI
SALATA: 15 LEI
Salata Caesar: salata, rosii, piept de pui, sos caesar
Salata Greceasca: salata, ardei
gras, rosii, castraveti, branza, masline, oregano
Salata Pui: salata, maioneza, ardei gras, piept de pui, masline,
gogosar murat
Salata Somon: salata, somon, ceapa rosie, lamaie
Salata Casei: salata, ardei gras, rosii, castraveti, masline,
sunca, cascaval
Salata Bulgareasca: salata,
castraveti, rosii, ardei gras, oua, branza, sunca, masline
Salata Caprese: mozzarela proaspata
de vaca, rosii, busuioc, ulei de masline
PASTE:
RAVIOLI/
TORTELLINI/ SPAGHETE NEGRE- 20 LEI
RAVIOLI CU UNT SI
SALVIE- ravioli formaggi, unt,
salvie
SPAGHETE NEGRE CU
SOMON- spaghete negre, somon
fume, ulei de masline, cucina, coniac, capere
TORTELLINI
PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto
crudo, cucina, parmezan
SPAGHETE/ PENNE:
- 18 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de
masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei
iute, usturoi, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou,
parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon,
ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de
pui, ceapa, ciuperci, parmezan
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu