Bine ati venit!

Bine ati venit!
Cu ce va servim azi?

Meniu Luni 24.03.2025

 

Numar de telefon: 0754 690 455

Meniu luni- 24.03.2025

Ciorba:

Supa de pui cu galusti- 20 lei

Ciabata cu ulei de masline- 2 lei

Ardei iute- 1 leu

Preparate calde:

Spaghete negre quatro formaggi- 35 lei

File de somon la cuptor(200g) + broccoli natur + lamaie- 45 lei

Pachetele de primavara(10 buc) + garnitura + salata- 32 lei(posibil de post)

Tocanita de ciuperci + mamaliga- 32 lei (de post)

Pui copt la cuptor(jumatate) + mamaliga + mujdei- 36 lei

Pui copt la cuptor(jumatate) + garnitura + salata- 36 lei

Pui valdostana cu ciuperci(piept de pui, ciuperci, rosii, cascaval) + garnitura + salata- 34 lei

Pulpa de pui dezosata la cuptor in sos de mustar + garnitura + salata- 32 lei

Piept de pui la gratar + garnitura + salata- 32 lei

Snitel de pui si cascaval pane + garnitura + salata- 32 lei

Pui shanghai + garnitura + salata- 32 lei

Cascaval pane(2 buc) + garnitura + salata- 32 lei

Snitel de pui(2 buc) + garnitura + salata- 32 lei

Piept de pui la gratar- 22 lei

Pulpa de pui dezosata la cuptor in sos de mustar- 22 lei

Snitel de pui(2 buc)- 22 lei

Pui shanghai- 22 lei

Cascaval pane(1 buc)- 12 lei

Broccoli natur- 14 lei(de post)

Garnitura:

Pilaf cu legume- 10 lei(de post)

Cartofi romanesti(prajiti)- 10 lei(de post)

Piure de cartofi- 10 lei

Mamaliga- 6 lei(de post)

Salata:

Salata de varza alba- 10 lei

Salata de varza murata- 10 lei

Salata gogonele- 10 lei

Desert:

Gogoasa cu ciocolata- 7 lei

TERMEN DE VALABILITATE 24 DE ORE!

Paste proaspete- 35 lei

Tagliatele cu Pui- tagliatele albe‚ piept de pui, ulei de masline, panna cucina

Tagliatele cu Somon- tagliatele albe‚ somon fume, ulei de masline, cucina, coniac, capere

Tagliatele Carbonara- tagliatele albe, bacon, parmezan, panna cucina

Tagliatele Genoveze(de post)- tagliatele albe, legume(vinete, dovlecei, ciuperci, ardei), ulei de masline

Tagliatele quattro formaggi- tagliatele, gran cucina, gorgonzola paladini, emmentaler, parmezan

Fettucine cu Pui- fettucine‚ piept de pui, ulei de masline, panna cucina

Fettucine cu Somon- fettucine‚ somon fume, ulei de masline, cucina, coniac, capere

Fettucine Carbonara- fettucine, gran cucina, bacon, parmezan

Fettucine Genoveze(de post)- fettucine, legume(vinete, dovlecei, ciuperci, ardei), ulei de masline

Fettucine quattro formaggi- fettucine, gran cucina, gorgonzola paladini, emmentaler, parmezan

Spaghete negre cu somon- spaghete negre‚ somon fume, ulei de masline, cucina, coniac, capere

Penne cu Pui- penne‚ piept de pui, ulei de masline, panna cucina

Penne cu Somon- penne‚ somon fume, ulei de masline, cucina, coniac, capere

Penne Genoveze(de post)- penne, legume(vinete, dovlecei, ciuperci, ardei), ulei de masline

Penne quattro formaggi-gran cucina, gorgonzola paladini, emmentaler, parmezan

Penne All’ Aglio(de post)- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel

Penne Arabiata- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan

Penne Carbonara- gran cucina, bacon, cascaval, parmezan

Alte produse:

Ciabata cu ulei de masline- 2 lei

        Ardei iute- 1 leu

Mujdei de usturoi- 6 lei

Ou prajit- 3 lei

Sos picant- 6 lei

Sos de maioneza- 6 lei

Sos de smantana cu usturoi- 6 lei

Sos de maioneza cu usturoi- 6 lei

Smantana- 6 lei

Sos chinezesc- 6 lei

Branza telemea- 8 lei

Bauturi:

Ceai cald(plante)- 6 lei

Cafea nescafe(capsule)- 6 lei

Apa minerala(0,5l)- 6 lei + garantia SGR(50 bani)

Apa plata(0,5l)- 6 lei + garantia SGR(50 bani)

Nestea piersica si menta cu bule doza(0,33l)- 8 lei + garantia SGR(50 bani)

Pesi zero/ twist/original(0,33l)- 8 lei + garantia SGR(50 bani)

Mirinda(0,33l)- 8 lei + garantia SGR(50 bani)

Schweppes blueberry mojito(0,33l)- 8 lei + garantia SGR(50 bani)

Limonada Tymbark cu zmeura/ lime (0,40l)- 8 lei + garantia SGR(50 bani)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ultimul Meniu Postat pe Site

Meniu Joi 26.06.2025

 Numar de telefon: 0754 690 455 Meniu joi- 26.06.2025 Ciorba: Ciorba de perisoare de pui cu verdeturi proaspete- 20 lei Ciabata cu ulei de m...

Cele mai aglomerate zile