Bine ati venit!

Bine ati venit!
Cu ce va servim azi?

Meniu Joi 05.04.2018


CIORBA/ SUPA- 6 LEI

SUPA DE ROSII
CIORBA DE AFUMATURA

FEL PRINCIPAL:
1.     CHIFTELUTE CU SOS- 12 LEI
2.     IAHNIE DE FASOLE- 6 LEI
3.     CASCAVAL PANE- 8 LEI
4.     PUI SHANGHAI- 8 LEI
5.     SNITEL DE PUI- 8 LEI
6.     SNITEL DE PORC- 8 LEI
7.     PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
8.     PULPA DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
9.     COTLET DE PORC- 7 LEI
GARNITURA:
FASOLE VERDE- 6 LEI
SPANAC- 6 LEI
LEGUME MEXICANE-6 LEI
OREZ CU LEGUME- 5 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
CARTOFI ROMANESTI- 5 LEI
MAMALIGA- 2 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA DE MURATURI
SALATA DE VARZA





MENIURI:
                                                  13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 2-9)
GARNITURA
SALATA
                                             15 LEI:
CIORBA/ SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA
SALATA

NU INTRA LA MENIU:
CHIFTELUTE CU SOS

PESTE:

COD + GARNITURA- 12 LEI
TILAPIA + GARNITURA- 12 LEI
PASTRAV + GARNITURA- 16 LEI

DESERT: 5 LEI
CLATITE - 2 BUC/ PORTIE- 5 LEI
PANNA COTTA- 7 LEI


LA COMANDA:

PUI ITALIAN+ SALATA- 12 LEI
PUI CU SOS GORGONZOLA- 12 LEI
PUI CU SMANTANA- 12 LEI
PASTE:
300 gr

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline - 15 LEI
RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI

PLATOURI:

PLATOU CALD(1200 gr-3 pers): 65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata de muraturi

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers): 55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar

Meniu Miercuri 4.04.2018

   CIORBA/ SUPA- 6 LEI

CIORBA DE FASOLE
CIORBA TARANEASCA DE PUI

FEL PRINCIPAL:
1. MUSCHIULET DE PORC + GARNITURA + SALATA- 15 LEI
2. ESCALOP DE PORC IN SOS DE VIN (2 buc)- 12 LEI
3. PRAZ CU MASLINE(DE POST)- 10 LEI
4. PUI SHANGHAI- 8 LEI
5. SNITEL DE PUI- 8 LEI
6. SNITEL DE PORC- 8 LEI
7. CASCAVAL PANE- 8 LEI
8. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
9. PULPA DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
10. CEAFA DE PORC LA GRATAR- 7 LEI
GARNITURA:
SPANAC(DE POST)- 6 LEI
BULETE DE CARTOFI(DE POST)- 6 LEI
BROCCOLI SI BABY MORCOV(DE POST)- 6 LEI
CARTOFI TARANESTI (DE POST)- 6 LEI
OREZ CU CIUPERCI(DE POST)- 5 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
MAMALIGA- 2 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA DE CRUDITATI
SALATA DE VARZA




MENIURI:
       13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 4- 10)
GARNITURA + SALATA

15 LEI:
CIORBA/ SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA + SALATA


NU INTRA LA MENIU:
MUSCHIULET DE PORC + GARNITURA + SALATA
ESCALOP DE PORC IN SOS DE VIN
PRAZ CU MASLINE(DE POST)

PESTE:
FILE DE COD + GARNITURA- 12 LEI
FILE DE TILAPIA + GARNITURA- 12 LEI
PASTRAV + GARNITURA- 16 LEI

DESERT: 
PANNA COTTA- 7 LEI
CLATITE CU DULCEATA/ FINETI- 5 LEI

PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata de muraturi

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar

PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucin- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI


Meniu Marți 3.04.2018

CIORBA/ SUPA- 6 LEI 
CIORBA DE VACUTA 
CIORBA DE PUI A LA GREC 
SUPA CREMA DE BROCCOLI + CRUTOANE 

FEL PRINCIPAL: 
1. TOCANITA DE CIUPERCI- 12 LEI 
2. PUI CU SOS GORGONZOLA- 12 LEI 
3. MUSACA- 10 LEI 
4. CASCAVAL PANE- 8 LEI 
5. PUI SHANGHAI- 8 LEI 
6. SNITEL DE PUI- 8 LEI 
7. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI 
8. PULPA DE PUI LA GRATAR- 7 LEI 
9. CEAFA DE PORC LA GRATAR- 7 LEI 
GARNITURA: 
MAMALIGA- 2 LEI 
CARTOFI ROMANESTI- 5 LEI 
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI 
MAZARE- 6 LEI 
VARZA CALITA- 6 LEI 

SALATA: 5 LEI 
SALATA DE VARZA CU MORCOV 
SALATA DE SFECLA ROSIE 


MENIU: 
                                                
13 LEI: 
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 4- 9) 
GARNITURA 
SALATA 
                                           
15 LEI: 
CIORBA / SUPA 
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI) 
GARNITURA 
SALATA 

                                                     
NU INTRA LA MENIU: 
TOCANITA DE CIUPERCI 
PUI CU SOS GORGONZOLA 
MUSACA 

PESTE: 

                        FILE COD + GARNITURA-  12 LEI 
                  FILE DE TILAPIA + GARNITURA- 12 LEI 
                        PASTRAV LA GRATAR + GARNITURA- 16 LEI 

DESERT: 5 LEI 
CLATITE CU DULCEATA/ FINETI- 2 BUC 
CREMA DE ZAHAR ARS 



SALATA: GRECEASCA/ BULGAREASCA/ CASEI/ PUI/ TON/ CAESAR/ SOMON- 12 LEI 






PASTE:   300 gr/ portie 

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI 
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel 
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan 
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan 
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan 
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan 
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan 

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI 
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI 
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI 
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucin- 14 LEI 
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI 
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI 
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI 
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI 
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI 
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI 


PLATOURI: 
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei 
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata de muraturi 

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei 
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar 

Meniu Luni 2.04.2018

CIORBA/ SUPA- 6 LEI 
SUPA CREMA DE LEGUME+ CRUTOANE 
  CIORBA DE PERISOARE 
SUPA DE PUI CU GALUSTE 

FEL PRINCIPAL: 
1. SPECIALITATE TARANEASCA + MAMALIGA- 15 LEI 
2. TOCANITA DE CIUPERCI- 12 LEI 
3. OSTROPEL DE PUI + MAMALIGA- 12 LEI 
4. PUI CU SMANTANA- 12 LEI 
5. CASCAVAL PANE- 8 LEI 
6. PUI SHANGHAI- 8 LEI 
7. SNITEL DE PUI- 8 LEI 
8. ARIPIOARE LA CUPTOR- 8 LEI 
9. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI 
10. PULPA DE PUI  LA GRATAR- 7 LEI 
11. CEAFA DE PORC LA GRATAR- 7 LEI 
GARNITURA: 
SPANAC- 6 LEI 
OREZ CU LEGUME- 5 LEI 
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI 
CARTOFI LA CUPTOR CU ROZMARIN- 5 LEI 
MAMALIGA- 2 LEI 

SALATA: 5 LEI 
SALATA DE MURATURI 
SALATA DE VARZA ALBA+ MORCOV 

SALATA: GRECEASCA/ BULGAREASCA/ CASEI/ PUI/ TON/ CAESAR/ SOMON- 12 LEI 
MENIURI: 
13 LEI: 
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 5- 11) 
GARNITURA 
SALATA 

15 LEI: 
CIORBA / SUPA 
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI) 
GARNITURA 
SALATA 

NU INTRA LA MENIU: 
SPECIALITATE TARANEASCA + MAMALIGA 
TOCANITA DE CIUPERCI 
OSTROPEL DE PUI + MAMALIGA 
PUI CU SMANTANA 

PESTE: 

FILE COD + GARNITURA- 12 LEI 
FILE DE TILAPIA + GARNITURA- 12 LEI 
PASTRAV LA GRATAR + GARNITURA- 16 LEI 

DESERT: 5 LEI  
PAPANASI CU SMANTANA SI DULCEATA 
CLATITE CU FINETI/ DULCEATA- 2 BUC/ PORTIE 
LA COMANDA- DUPA  11:30 

LEGUME LA GRATAR(CIUPERCI, DOVLECEI, VINETE, ARDEI KAPIA, CEAPA, ROSII)- 8 LEI 
PUI ITALIAN + SALATA- 12 LEI 
PUI CU SOS GORGONZOLA-12 LEI 


PASTE:   300 gr/ portie 

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI 
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel 
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan 
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan 
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan 
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan 
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan 

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI 
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI 
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI 
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucin- 14 LEI 
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI 
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI 
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI 
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI 
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI 
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI 


PLATOURI: 
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei 
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata de muraturi 

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei 
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar 

Ultimul Meniu Postat pe Site

Meniu Luni 23.06.2025

  Numar de telefon: 0754 690 455 Meniu luni- 23.06.2025 Ciorba: Ciorba taraneasca de pui cu verdeturi proaspete- 20 lei Ciabata cu ulei de ...

Cele mai aglomerate zile