Bine ati venit!

Bine ati venit!
Cu ce va servim azi?

Meniu Miercuri 16.05.2018


CIORBA/ SUPA
CIORBA DE FASOLE- 6 LEI
SUPA CREMA DE CARTOFI- 6 LEI
CIORBA DE BURTA- 8 LEI

FEL PRINCIPAL:
1.     CARNE LA CEAUN + MAMALIGA- 12 LEI
2.     ESCALOP DE PORC IN SOS DE VIN (2 buc)- 12 LEI
3.     CRISPI- 8 LEI
4.     SNITEL DE PUI- 8 LEI
5.     CASCAVAL PANE- 8 LEI
6.     PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
7.     PULPA DE PUI LA CUPTOR- 7 LEI
8.     CEAFA DE PORC LA GRATAR- 7 LEI
9.     CONOPIDA GRATINATA- 6 LEI
GARNITURA:
SPANAC- 6 LEI
MIX DE LEGUME- 6 LEI
CARTOFI LA CUPTOR CU ROZMARIN- 5 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
MAMALIGA- 2 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA VERDE CU LAMAIE
SALATA DE VARZA

MENIURI:
      13 LEI:
  FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 3- 8)
GARNITURA + SALATA

15 LEI:
CIORBA/ SUPA
                    FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA + SALATA

    16 LEI:
                                       
                                       CIORBA DE BURTA
                    FEL PRINCIPAL (CA CEL DE LA MENIUL DE 13 LEI)
GARNITURA/ SALATA
  
NU INTRA LA MENIU:
CONOPIDA GRATINATA
CARNE LA CEAUN + MAMALIGA
ESCALOP DE PORC IN SOS DE VIN

PESTE:
FILE DE cod + GARNITURA- 12 LEI

DESERT:  5 LEI
SALAM DE BISCUITI
CLATITE CU DULCEATA/ FINETI
CREMA DE ZAHAR ARS

PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI

PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar

Meniu Marți 15.05.2018

CIORBA/ SUPA- 6 LEI
CIORBA DE VACUTA
CIORBA TARANEASCA DE PUI
SUPA CREMA DE BROCCOLI + CRUTOANE

FEL PRINCIPAL:
1. MUSCHIULET DE PORC LA CUPTOR + GARNITURA + SALATA- 15 LEI
2. TOCHITURA DE PORC +PUI + MAMALIGA- 13 LEI
3. TOCANITA DE CIUPERCI- 12 LEI
4. MUSACA- 10 LEI
5. CASCAVAL PANE- 8 LEI
6. PUI SHANGHAI- 8 LEI
7. SNITEL DE PUI- 8 LEI
8. SNITEL DE PORC- 8 LEI
9. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
10. PULPA DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
11. CEAFA DE PORC LA GRATAR- 7 LEI
GARNITURA:
MAMALIGA- 2 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
FASOLE VERDE- 6 LEI
VARZA CALITA- 6 LEI
LEGUME MEXICANE- 6 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA DE VARZA
SALATA DE SFECLA ROSIE


MENIU:
                                               
 13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 5- 11)
GARNITURA
SALATA
                                         
 15 LEI:
CIORBA / SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA
SALATA

                                                     NU INTRA LA MENIU:
MUSCHIULET + GARNITURA + SALATA
TOCANITA DE CIUPERCI
TOCHITURA DE PORC SI PUI + MAMALIGA
MUSACA

DESERT: 5 LEI
                                                                         CLATITE
      SALAM DE BISCUITI
       CREMA DE ZAHAR ARS


SALATA: GRECEASCA/ BULGAREASCA/ CASEI/ PUI/ TON/ CAESAR/ SOMON- 12 LEI

PESTE:

TILAPIA + GARNITURA- 12 LEI
COD + GARNITURA- 12 LEI
PASTRAV + GARNITURA- 16 LEI




PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI


PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar

Meniu Luni 14.05.2018

CIORBA/ SUPA- 6 LEI
  CIORBA DE PERISOARE
SUPA DE PUI CU GALUSTE
SUPA CREMA DE LEGUME+ CRUTOANE

FEL PRINCIPAL:
1. SPECIALITATE TARANEASCA DE PUI + SALATA- 15 LEI
2. POLO NAPOLI(PUI/SUNCA/CASCAVAL/CIUPERCI)- 13 LEI(2 BUC)
3. OSTROPEL DE PUI + MAMALIGA- 12 LEI
4. CASCAVAL PANE- 8 LEI
5. PUI SHANGHAI- 8 LEI
6. SNITEL DE PUI- 8 LEI
7. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
8. PULPA DE PUI  LA GRATAR- 7 LEI
9. CEAFA DE PORC LA GRATAR- 7 LEI
GARNITURA:
MAZARE- 6 LEI
OREZ CU LEGUME- 5 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
CARTOFI LA CUPTOR CU ROZMARIN- 5 LEI
MAMALIGA- 2 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA DE VARZA ALBA+ MORCOV
SALATA VERDE CU LAMAIE

SALATA: GRECEASCA/ BULGAREASCA/ CASEI/ PUI/ TON/ CAESAR/ SOMON- 12 LEI


MENIURI:
13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 4- 9)
GARNITURA
SALATA

15 LEI:
CIORBA / SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA
SALATA

NU INTRA LA MENIU:
OSTROPEL DE PUI + MAMALIGA
SPECIALITATE TARANEASCA DE PUI
POLO NAPOLI

PESTE:

TILAPIA + GARNITURA- 12 LEI
COD + GARNITURA- 12 LEI
PASTRAV + GARNITURA- 16 LEI

DESERT:
SALAM DE BISCUITI- 5 LEI
INGHETATA- GAMA NESTLE(2,5/4/8- LEI)





PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI


PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata de muraturi

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar

Meniu Vineri 11.05.2018

CIORBA/ SUPA- 6 LEI

SUPA DE ROSII CU TAITEI DE CASA
CIORBA DE AFUMATURA
CIORBA RADAUTEANA

FEL PRINCIPAL:
1. SPECIALITATE TARANEASCA DE PUI + SALATA- 15 LEI
2. PUI CU SOS GORGONZOLA- 12 LEI
3. MBS + OU- 10 LEI
4. MBS- 8 LEI
5. CARNATI DE PORC LA CUPTOR- 8 LEI
6. FICATEI CU SOS ROSU- 8 LEI
7. CASCAVAL PANE- 8 LEI
8. PUI SHANGHAI- 8 LEI
9. SNITEL DE PUI- 8 LEI
10. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
11. PULPA DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
12. CEAFA DE PORC- 7 LEI
GARNITURA:
FASOLE BATUTA- 6 LEI
IAHNIE DE FASOLE- 6 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
OREZ CU CIUPERCI- 5 LEI
CARTOFI ROMANESTI(PRAJITI)- 5 LEI
MAMALIGA- 2 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA DE SFECLA
SALATA VERDE CU LAMAIE





MENIURI:
                                                  13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr.5-12)
GARNITURA
SALATA
                                             15 LEI:
CIORBA/ SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA
SALATA


NU INTRA LA MENIU:
PUI CU SOS GORGONZOLA
SPECIALITATE TARANEASCA DE PUI
MBS + OU
MBS

PESTE:

COD + GARNITURA- 12 LEI
TILAPIA +  GARNITURA- 12 LEI
PASTRAV + GARNITURA- 16 LEI

DESERT: 5 LEI
CREMSNIT- 6 LEI
PANNA COTTA- 7 LEI
TORT DE BISCUITI- 6 LEI




PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucin- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI




Ultimul Meniu Postat pe Site

Meniu Marti 24.06.2025

  Numar de telefon: 0754 690 455 Meniu marti- 24.06.2025 Ciorba: Ciorba de vacuta cu verdeturi proaspete- 24 lei Ciabata cu ulei de masline-...

Cele mai aglomerate zile