Bine ati venit!

Bine ati venit!
Cu ce va servim azi?

Meniu Luni 11.06.2018


CIORBA/ SUPA- 6 LEI
  CIORBA DE PERISOARE
SUPA DE PUI CU GALUSTE

FEL PRINCIPAL:
1.     SPECIALITATE TARANEASCA + MAMALIGA- 15 LEI
2.     PUI ITALIAN + SALATA- 12 LEI
3.     OSTROPEL DE PUI + MAMALIGA- 12 LEI
4.     PUI CU SOS GORGONZOLA- 12 LEI
5.     MBS + OU- 10 LEI
6.     MBS-8 LEI
7.     CASCAVAL PANE- 8 LEI
8.     PUI   SHANGHAI- 8 LEI
9.     SNITEL DE PUI- 8 LEI
10. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
11. PULPA DE PUI  LA GRATAR- 7 LEI
12. CEAFA DE PORC LA GRATAR- 7 LEI
GARNITURA:
SPANAC- 6 LEI
MIX DE LEGUME- 6 LEI
OREZ CU LEGUME- 5 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
CARTOFI LA CUPTOR CU ROZMARIN- 5 LEI
MAMALIGA- 2 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA DE CASTRAVETI ACRI

SALATA: GRECEASCA/ BULGAREASCA/ CASEI/ PUI/ TON/ CAESAR/ SOMON- 12 LEI
MENIURI:
13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 7- 12)
GARNITURA
SALATA

15 LEI:
CIORBA / SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA
SALATA

NU INTRA LA MENIU:
SPECIALITATE TARANEASCA + SALATA
PUI ITALIAN + SALATA
OSTROPEL DE PUI + MAMALIGA
PUI CU SOS GORGONZOLA
MBS/ MBS + OU


PESTE:

PASTRAV LA GRATAR + GARNITURA- 16 LEI
TILAPIA + GARNITURA- 12 LEI

DESERT: 5 LEI 
                        CLATITE CU DULCEATA/ FINETI- 5 LEI(2 BUC)
INGHETATA GAMA NESTLE- 2,5/4/8 LEI

 



  PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI


PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar

Meniu vineri 8.06.2018

VINERI
NUMAR  COMENZI: 0754 690 455
(pana in ora 10:00/ dupa 13:00)
CIORBA/ SUPA- 6 LEI

SUPA DE ROSII CU TAITEI
CIORBA DE AFUMATURA

FEL PRINCIPAL:
1. ESCALOP NAPOLI- 13 LEI
2. PUI CU SOS GORGONZOLA - 12 LEI
3. FICATEI CU SOS ROSU- 8 LEI
4. CARNATI LA CUPTOR- 8 LEI
5. CASCAVAL PANE- 8 LEI
6. PUI SHANGHAI- 8 LEI
7. SNITEL DE PUI- 8 LEI
8. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
9. PULPA DE PUI LA GRATAR- 7 LEI

GARNITURA:
FASOLE BATUTA- 6 LEI
LEGUME MEXICANE- 6 LEI
IAHNIE DE FASOLE- 6 LEI
MAZARE- 6 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
CARTOFI ROMANESTI(PRAJITI)- 5 LEI
MAMALIGA- 2 LEI


SALATA: 5 LEI
SALATA DE CASTRAVETI SI MARAR




MENIURI:
                                                  13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr.3-9)
GARNITURA
SALATA
                                             15 LEI:
CIORBA/ SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA
SALATA


NU INTRA LA MENIU:
ESCALOP NAPOLI
PUI CU SOS GORGONZOLA


PESTE:

TILAPIA +  GARNITURA- 12 LEI
PASTRAV + GARNITURA- 16 LEI


DESERT:
CLATITE CU FINETI/ DULCEATA- 5 LEI
TIRAMISU- 6 LEI



SALATA: GRECEASCA/ BULGAREASCA/ CASEI/ PUI/ TON/ CAESAR/ SOMON- 12 LEI


PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI


PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar



Meniu Joi 07.06.2018

JOI
NUMAR  COMENZI: 0754 690 455
(pana in ora 10:00)
CIORBA/ SUPA- 6 LEI

CIORBA DE PORC
CIORBA DE LOBODA
SUPA CREMA DE BROCCOLI+ CRUTOANE

FEL PRINCIPAL:
1. TOCHITURA PORC SI PUI + MAMALIGA- 13 LEI
2. CHIFTELUTE MARINATE- 12 LEI
3. ESCALOP DE PORC- 12 LEI
4. ARIPIOARE LA CUPTOR- 8 LEI
5. CASCAVAL PANE- 8 LEI
6. CRISPI- 8 LEI
7. SNITEL DE PUI- 8 LEI
8. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
9. PULPA DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
10. CEAFA DE PORC- 7 LEI

GARNITURA:
CARTOFI TARANESTI(POST) - 6 LEI
MIX DE LEGUME- 6 LEI
OREZ CU CIUPERCI- 5 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
MAMALIGA- 2 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA CASTRAVETI CU MARAR
SALATA DE GOGONELE


SALATA: GRECEASCA/ BULGAREASCA/ CASEI/ PUI/ TON/ CAESAR/ SOMON- 12 LEI

MENIURI:
                                             
                                                   13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 5-10)
GARNITURA
SALATA
                                         
                                             15 LEI:
CIORBA/ SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA
SALATA


NU INTRA LA MENIU:
TOCHITURA PORC CU PUI + MAMALIGA
CHIFTELUTE MARINATE
ESCALOP DE PORC


DESERT:
TIRAMISU- 6 LEI
SALAM DE BISCUITI- 5 LEI


PESTE:

FILE DE TILAPIA + GARNITURA- 12 LEI
PASTRAV LA GRATAR+ GARNITURA- 16 LEI




PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI


PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar

Meniu Miercuri 06.06.2018

    CIORBA/ SUPA

CIORBA DE FASOLE- 6 LEI
CIORBA TARANEASCA DE PUI- 6 LEI

FEL PRINCIPAL:
1. CARNE LA CEAUN + MAMALIGA- 13 LEI
2. PUI CU SMANTANA SI CIUPERCI- 12 LEI
3. TOCANITA DE PIPOTE- 12 LEI
4. CARNATI LA CUPTOR(2 BUC)- 8 LEI
5. PUI SHANGHAI- 8 LEI
6. SNITEL DE PUI- 8 LEI
7. CASCAVAL PANE- 8 LEI
8. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
9. PULPA DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
10. CEAFA DE PORC LA GRATAR- 7 LEI
GARNITURA:
VARZA CALITA- 6 LEI
SPANAC- 6 LEI
CARTOFI ROMANESTI- 5 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
MAMALIGA- 2 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA DE VARA(ROSII/CASTRAVETI/CEAPA)
SALATA DE GOGONELE






MENIURI:
      13 LEI:
  FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 4- 10)
GARNITURA + SALATA

15 LEI:
CIORBA/ SUPA
                    FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA + SALATA



NU INTRA LA MENIU:
CARNE LA CEAUN + MAMALIGA
PUI CU SMANTANA SI CIUPERCI
TOCANITA DE PIPOTE

PESTE:
FILE DE TILAPIA + GARNITURA- 12 LEI
PASTRAV + GARNITURA- 16 LEI

DESERT: 
CREMSNIT- 6 LEI
                                                 SALAM DE BISCUITI-  6 LEI





PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI

PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata 

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar

Ultimul Meniu Postat pe Site

Meniu Vineri 27.06.2025

  Numar de telefon: 0754 690 455 Meniu vineeeri- 27.06.2025 Ciorba: Ciorba de dovlecei cu verdeturi proaspete- 20 lei(de post) Ciabata cu ul...

Cele mai aglomerate zile