Bine ati venit!

Bine ati venit!
Cu ce va servim azi?

Meniu Luni 18.06.2018


CIORBA/ SUPA- 6 LEI
  CIORBA DE PERISOARE
SUPA DE PUI CU GALUSTE

FEL PRINCIPAL:
1.     SPECIALITATE TARANEASCA + MAMALIGA- 15 LEI
2.     PUI ITALIAN + SALATA- 12 LEI
3.     OSTROPEL DE PUI + MAMALIGA- 12 LEI
4.     PUI CU SOS GORGONZOLA- 12 LEI
5.     CASCAVAL PANE- 8 LEI
6.     PUI SHANGHAI- 8 LEI
7.     SNITEL DE PUI- 8 LEI
8.     SNITEL DE PORC- 8 LEI
9.     PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
10. PULPA DE PUI  LA GRATAR- 7 LEI
11. CEAFA DE PORC LA GRATAR- 7 LEI
GARNITURA:
SPANAC- 6 LEI
LEGUME MEXICANE- 6 LEI
OREZ CU LEGUME- 5 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
CARTOFI LA CUPTOR CU ROZMARIN- 5 LEI
MAMALIGA- 2 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA DE VARA
SALATA DE CASTRAVETI ACRI

MENIURI:
13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 5- 11)
GARNITURA
SALATA

15 LEI:
CIORBA / SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA
SALATA

NU INTRA LA MENIU:
SPECIALITATE TARANEASCA + SALATA
PUI ITALIAN + SALATA
OSTROPEL DE PUI + MAMALIGA
PUI CU SOS GORGONZOLA


DESERT: 5 LEI 
TORT DE BISCUITI- 6 LEI
INGHETATA GAMA NESTLE- 2,5/4/8 LEI

 



SALATA: GRECEASCA/ BULGAREASCA/ CASEI/ PUI/ TON/ CAESAR/ SOMON- 12 LEI



  PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI


PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar

Meniu Vineri 15.06.2018

CIORBA/ SUPA- 6 LEI

SUPA DE ROSII CU TAITEI
CIORBA DE AFUMATURA

FEL PRINCIPAL:
1. POLLO NAPOLI(piept de pui/mozzarela/sunca)- 13 LEI
2. OSTROPEL DE PORC + MAMALIGA-12 LEI
3. PUI CU SMANTANA SI CIUPERCI - 12 LEI
4. CARNATI LA CUPTOR- 8 LEI
5. CASCAVAL PANE- 8 LEI
6. CRISPI- 8 LEI
7. SNITEL DE PUI- 8 LEI
8. SNITEL DE PORC- 8 LEI
9. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
10. PULPA DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
11. CEAFA- 7 LEI

GARNITURA:
IAHNIE DE FASOLE- 6 LEI
BROCCOLI NATUR- 6 LEI
SPANAC- 6 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
CARTOFI LA CUPTOR CU USTUROI- 5 LEI
MAMALIGA- 2 LEI


SALATA: 5 LEI
SALATA DE CASTRAVETI SI MARAR
SALATA DE CASTRAVETI ACRI DE VARA




MENIURI:
                                                  13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr.4-11)
GARNITURA
SALATA
                                             15 LEI:
CIORBA/ SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA
SALATA


NU INTRA LA MENIU:
POLLO NAPOLI
PUI CU SMANTANA SI CIUPERCI
OSTROPEL DE PORC + MAMALIGA


PESTE:

TILAPIA +  GARNITURA- 12 LEI

DESERT:
CLATITE CU FINETI/ DULCEATA- 5 LEI


SALATA: GRECEASCA/ BULGAREASCA/ CASEI/ PUI/ TON/ CAESAR/ SOMON- 12 LEI

PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI


PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar


Meniu Joi 14.06.2018

CIORBA/ SUPA- 6 LEI

CIORBA DE PORC
CIORBA DE LOBODA(de post)

FEL PRINCIPAL:
1. POMANA PORCULUI + MAMALIGA- 13 LEI
2. CHIFTELUTE MARINATE- 12 LEI
3. CONOPIDA GRATINATA- 6 LEI
4. CASCAVAL PANE- 8 LEI
5. PUI SHANGHAI- 8 LEI
6. SNITEL DE PUI- 8 LEI
7. SNITEL DE PORC- 8 LEI
8. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
9. PULPA DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
10. COTLET DE PORC LA GRATAR- 7 LEI

GARNITURA:
CARTOFI TARANESTI(de post) - 6 LEI
MIX DE LEGUME- 6 LEI
OREZ CU CIUPERCI- 5 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
MAMALIGA- 2 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA CASTRAVETI VERZI CU MARAR
SALATA DE CRUDITATI


SALATA: GRECEASCA/ BULGAREASCA/ CASEI/ PUI/ TON/ CAESAR/ SOMON- 12 LEI

MENIURI:
                                             
                                                   13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 4-10)
GARNITURA
SALATA
                                         
                                             15 LEI:
CIORBA/ SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA
SALATA


NU INTRA LA MENIU:
CHIFTELUTE MARINATE
POMANA PORCULUI
CONOPIDA GRATINATA


DESERT:
PANNA COTTA- 7 LEI
CLATITE- 5 LEI


PESTE:

FILE DE TILAPIA + GARNITURA- 12 LEI
PASTRAV LA GRATAR+ GARNITURA- 16 LEI




PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI


PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar

Meniu Miercuri 13.06.2018

    CIORBA/ SUPA

CIORBA DE FASOLE- 6 LEI
CIORBA TARANEASCA DE PUI- 6 LEI

FEL PRINCIPAL:
1. TOCANITA DE PUI CU CIUPERCI- 12 LEI
2. ESCALOP DE PORC IN SOS DE VIN- 12 LEI
3. ARIPIOARE PICANTE- 8 LEI
4. CRISPI- 8 LEI
5. SNITEL DE PUI- 8 LEI
6. SNITEL DE PORC- 8 LEI
7. CASCAVAL PANE- 8 LEI
8. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
9. PULPA DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
10. COTLET DE PORC LA GRATAR- 7 LEI
GARNITURA:
VARZA CALITA- 6 LEI
LEGUME MEXICANE- 6 LEI
MAZARE- 6 LEI
CARTOFI ROMANESTI- 5 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
MAMALIGA- 2 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA DE VARA(ROSII/CASTRAVETI/CEAPA)
SALATA DE CASTRAVETI VERZI SI MARAR
SALATA CASTRAVETI ACRI


MENIURI:
      13 LEI:
  FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 4- 10)
GARNITURA + SALATA

15 LEI:
CIORBA/ SUPA
                    FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA + SALATA



NU INTRA LA MENIU:
TOCANITA DE PUI CU CIUPERCI
ESCALOP DE PORC IN SOS DE VIN

PESTE:
FILE DE TILAPIA + GARNITURA- 12 LEI
PASTRAV + GARNITURA- 16 LEI


DESERT:
PANNA COTTA- 7 LEI
CREMSNIT- 6 LEI
CLATITE CU DULCEATA/FINETI- 5 LEI



SALATA: GRECEASCA/ BULGAREASCA/ CASEI/ PUI/ TON/ CAESAR/ SOMON- 12 LEI



PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI

PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar

Meniu Marți 12.06.2018

MARTI
NUMAR  COMENZI: 0754 690 455
(pana in ora 10:00/ dupa 13:00)
CIORBA/ SUPA- 6 LEI
  CIORBA DE VACUTA
CIORBA DE PUI A LA GREC

FEL PRINCIPAL:
1. CARNE LA CEAUN + MAMALIGA- 13 LEI
2. COTLET DE PORC IN SOS DE ROSII- 12 LEI
3. TOCANITA DE CIUPERCI- 12 LEI
4. MUSACA- 10 LEI
5. CASCAVAL PANE- 8 LEI
6. PUI SHANGHAI- 8 LEI
7. SNITEL DE PUI- 8 LEI
8. SNITEL DE PORC- 8 LEI
9. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
10. PULPA DE PUI  LA GRATAR- 7 LEI
11. COTLET DE PORC LA GRATAR- 7 LEI
GARNITURA:
FASOLE VERDE- 6 LEI
BABY MORCOV SI BROCCOLI- 6 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
CARTOFI LA CUPTOR CU USTUROI- 5 LEI
MAMALIGA- 2 LEI

SALATA: 5 LEI
CASTRAVETI ACRI DE VARA

SALATA: GRECEASCA/ BULGAREASCA/ CASEI/ PUI/ TON/ CAESAR/ SOMON- 12 LEI

MENIURI:
13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 5- 11)
GARNITURA
SALATA

15 LEI:
CIORBA / SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA
SALATA

NU INTRA LA MENIU:
CARNE LA CEAUN +  MAMALIGA
COTLET DE PORC IN SOS DE ROSII
TOCANITA DE CIUPERCI
MUSACA


      DESERT:
                                                    CREMSNIT- 6 LEI
INGHETATA GAMA NESTLE- 2,5/4/8 LEI

ALTELE:

BERE FARA ALCOOL(URSUS CU LAMAIE)- 5 LEI
APA PLATA/ MINERALA- 3 LEI
PEPSI- 3,5 LEI
ARDEI IUTE- 0,50 LEI
PAINE- 0,50 LEI
SMANTANA- 1 LEU
MUJDEI- 1 LEU

  PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI


PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar

Ultimul Meniu Postat pe Site

Meniu Vineri 27.06.2025

  Numar de telefon: 0754 690 455 Meniu vineeeri- 27.06.2025 Ciorba: Ciorba de dovlecei cu verdeturi proaspete- 20 lei(de post) Ciabata cu ul...

Cele mai aglomerate zile