Bine ati venit!

Bine ati venit!
Cu ce va servim azi?

Meniu Marti 24.04.2018


CIORBA/ SUPA- 6 LEI
CIORBA DE VACUTA
CIORBA DE LOBADA
SUPA CREMA DE BROCCOLI + CRUTOANE

FEL PRINCIPAL:
1.     SPECIALITATE TARANEASCA DE PUI + SALATA- 15 LEI
2.     ESCALOP IN SOS DE VIN(2 buc)- 12 LEI
3.     CARNATI LA CUPTOR- 8 LEI
4.     CASCAVAL PANE- 8 LEI
5.     CRISPI- 8 LEI
6.     SNITEL DE PUI- 8 LEI
7.     SNITEL DE PORC- 8 LEI
8.     PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
9.     PULPA DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
10. CEAFA DE PORC LA GRATAR- 7 LEI
GARNITURA:
MAMALIGA- 2 LEI
CARTOFI LA CUPTOR CU USTUROI- 5 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
MAZARE- 6 LEI
VARZA CALITA- 6 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA DE VARZA CU MORCOV
SALATA DE SFECLA ROSIE


MENIU:
                                                
 13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 3- 10)
GARNITURA
SALATA
                                          
 15 LEI:
CIORBA / SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA
SALATA

                                                     
NU INTRA LA MENIU:
SPECIALITATE TARANEASCA DE PUI
ESCALOP IN SOS DE VIN


PESTE:

                        PASTRAV LA GRATAR + GARNITURA- 16 LEI

DESERT:
CLATITE CU DULCEATA/ FINETI- 2 buc- 5 LEI
CREMSNIT- 6 LEI



SALATA: GRECEASCA/ BULGAREASCA/ CASEI/ PUI/ TON/ CAESAR/ SOMON- 12 LEI






PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucin- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI


PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata de muraturi

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar


Meniu Luni 23.04.2018

CIORBA/ SUPA- 6 LEI
  CIORBA DE PERISOARE
SUPA DE PUI CU GALUSTE
SUPA CREMA DE LEGUME+ CRUTOANE

FEL PRINCIPAL:
1. OSTROPEL DE PUI + MAMALIGA- 12 LEI
2. PUI CU SOS GORGONZOLA- 12 LEI
3. PUI ITALIAN- 12 LEI
4. MBS(mamaliga/branza/smantana)- 8 LEI
5. MBS + OU- 10 LEI
6. CASCAVAL PANE- 8 LEI
7. PUI SHANGHAI- 8 LEI
8. SNITEL DE PUI- 8 LEI
9. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
10. PULPA DE PUI  LA GRATAR- 7 LEI
11. CEAFA DE PORC LA GRATAR- 7 LEI
GARNITURA:
OREZ CU CIUPERCI- 5 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
CARTOFI LA CUPTOR CU ROZMARIN- 5 LEI
MAMALIGA- 2 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA DE VARZA ALBA+ MORCOV

SALATA: GRECEASCA/ BULGAREASCA/ CASEI/ PUI/ TON/ CAESAR/ SOMON- 12 LEI
MENIURI:
13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 6- 11)
GARNITURA
SALATA

15 LEI:
CIORBA / SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA
SALATA

NU INTRA LA MENIU:
OSTROPEL DE PUI + MAMALIGA
PUI CU SOS GORGONZOLA
PUI ITALIAN + SALATA
MBS
MBS + OU

PESTE:

PASTRAV LA GRATAR + GARNITURA- 16 LEI

DESERT: 
CLATITE CU FINETI/ DULCEATA- 2 BUC/ PORTIE- 5 LEI
INGHETATA- GAMA NESTLE(2,5/4/8- LEI)






PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucin- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI


PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata de muraturi

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar

Ultimul Meniu Postat pe Site

Meniu Luni 30.06.2025

  Numar de telefon: 0754 690 455 Meniu luni- 30.06.2025 Ciorba: Supa de pui cu galuste- 20 lei Ciabata cu ulei de masline- 2 lei Ardei iute...

Cele mai aglomerate zile