CIORBA/
SUPA- 6 LEI
CIORBA DE FASOLE
CIORBA
TARANEASCA DE PUI
SUPA CREMA DE
CARTOFI+ CRUTOANE
FEL PRINCIPAL:
1. MUSCHIULET DE PORC + GARNITURA +
SALATA- 15 LEI
2.
CARNE LA
CEAUN + MAMALIGA- 12 LEI
3.
TOCANITA DE
CIUPERCI(DE POST)- 12 LEI
4.
PRAZ CU
MASLINE(DE POST)- 10 LEI
5.
SARMALE DE
POST + MAMALIGA- 10 LEI
6.
PUI SHANGHAI-
8 LEI
7.
SNITEL DE
PUI- 8 LEI
8.
SNITEL DE
PORC- 8 LEI
9.
CASCAVAL
PANE- 8 LEI
10. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
11. PULPA DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
12. CEAFA DE PORC LA GRATAR- 7 LEI
GARNITURA:
BULETE
DE CARTOFI(DE POST)- 6 LEI
CARTOFI
ROMANESTI(DE POST)- 6 LEI
OREZ
CU CIUPERCI(DE POST)- 5 LEI
PIURE
DE CARTOFI- 5 LEI
MAMALIGA(DE
POST)- 2 LEI
SALATA: 5 LEI
SALATA DE CRUDITATI
SALATA DE MURATURI
MENIU:
13
LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 6- 12)
GARNITURA
SALATA
15 LEI:
CIORBA/ SUPA
FEL PRINCIPAL(CA
CEL DE LA MENIUL DE 13 LEI)
GARNITURA
SALATA
NU INTRA LA MENIU:
1. MUSCHIULET DE PORC + GARNITURA +
SALATA- 15 LEI
2.
CARNE LA
CEAUN + MAMALIGA- 12 LEI
3.
TOCANITA DE
CIUPERCI(DE POST)- 12 LEI
4.
PRAZ CU
MASLINE(DE POST)- 10 LEI
5.
SARMALE +
MAMALIGA- 10 LEI
PESTE:
cod + GARNITURA- 12 LEI
DESERT:
CREMSNIT- 6 LEI
SALAM DE BISCUITI- 5 LEI
PAPANASI CU SMANTANA SI DULCEATA- 5 LEI
PASTE:
300
gr
SPAGHETE/
PENNE: - 13 LEI
ALL’
AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei
iute, patrunjel
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
BOLOGNESE- sos
bolognese cu carne de vita, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci,
usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa,
ciuperci, parmezan
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi,
parmezan
TAGLIATELE
GENOVEZE- tagliatele, legume- 14
LEI
TAGLIATELE
PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline,
gran cucin- 14
LEI
TAGLIATELE
CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14
LEI
TAGLIATELE
VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de
masline, cucina- 15
LEI
TAGLIATELE
CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina,
coniac- 15 LEI
TAGLIATELE
VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline -
15 LEI
RAVIOLI
CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie-
15 LEI
RAVIOLI
CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt,
ulei de masline-
15 LEI
TORTELLINI
QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola,
mozzarela, cucina-
15 LEI
TORTELLINI
PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto
crudo, cucina, parmezan-
15 LEI
PLATOURI:
PLATOU
CALD(1200 gr-3 pers): 65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare
picante/cascaval pane/pui shanghai/crtofi prajiti/salata de muraturi
PLATOU
VEGETARIAN(1200 gr-3 pers): 55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei
copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar
|
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu