CIORBA/ SUPA- 6 LEI
CIORBA
DE AFUMATURA
CIORBA
DE PERISOARE
SUPA
CREMA DE LEGUME + CRUTOANE
FEL PRINCIPAL:
1.
CHIFTELUTE
MARINATE- 12 LEI
2.
TOCANITA
DE PUI CU CIUPERCI- 12 LEI
3.
PUI
CU SOS GORGONZOLA- 12 LEI
4.
PUI
ITALIAN + SALATA- 12 LEI
5.
ARIPIOARE
LA CUPTOR- 8 LEI
6.
CASCAVAL
PANE- 8 LEI
7.
CRISPI-
8 LEI
8.
SNITEL
DE PUI- 8 LEI
9.
PIEPT
DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
10.
PULPA
DE PUI DEZOSATA LA GRATAR- 7 LEI
11.
CEAFA
DE PORC LA GRATAR- 7 LEI
GARNITURA:
LEGUME MEXICANE- 6 LEI
FASOLE VERDE- 6 LEI
CARTOFI TARANESTI(DE POST)- 6 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
MAMALIGA(DE POST)- 2 LEI
SALATA: 5 LEI
SALATA
DE VARZA SI MORCOV
MURATURI
MENIU:
13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 5- 11)
GARNITURA
SALATA
15 LEI:
CIORBA/ SUPA
FEL
PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE 13 LEI)
GARNITURA
SALATA
NU INTRA LA MENIU:
CHIFTELUTE MARINATE
TOCANITA DE PUI CU CIUPERCI
PUI CU SOS GORGONZOLA
PUI ITALIAN + SALATA
PESTE:
COD + GARNITURA- 12 LEI
PASTRAV + GARNITURA-16 LEI
FILE DE TILAPIA + GARNITURA-
12 LEI
DESERT: 5 LEI
PANNA
COTTA- 7 LEI
CLATITE
CU DULCEATA- 5 LEI
PASTE:
300 gr
SPAGHETE/ PENNE: -
13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute,
patrunjel
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese
cu carne de vita, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi,
parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa,
ciuperci, parmezan
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi,
parmezan
TAGLIATELE
GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE
PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran
cucin- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei
de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI
CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline,
cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU
SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina,
coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI
PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline - 15 LEI
RAVIOLI CU UNT SI
SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli,
spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TORTELLINI QUATRO
FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI
PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina,
parmezan- 15 LEI
PLATOURI:
PLATOU CALD(1200
gr-3 pers): 65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare
picante/cascaval pane/pui shanghai/crtofi prajiti/salata de muraturi
PLATOU
VEGETARIAN(1200 gr-3 pers): 55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii
coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu