CIORBA/ SUPA: 7 LEI
CIORBA
DE FASOLE
CIORBA
TARANEASCA DE PUI
FEL PRINCIPAL:
1. ESCALOP IN SOS DE VIN- 13 LEI
2. CARTOFI
CARBONARA(pui/smantana lichida/ou/parmezan)-11 LEI
3.
OMLETA
TARANEASCA- 8 LEI
4.
PUI
SHANGHAI- 9 LEI
5.
SNITEL
DE PUI- 9 LEI
6.
SNITEL
DE PORC- 9 LEI
7.
CASCAVAL
PANE- 9 LEI
8.
CEAFA
DE PORC LA GRATAR- 9 LEI
9.
PIEPT
DE PUI LA GRATAR- 9 LEI
10.
PULPA
DE PUI LA CUPTOR- 9 LEI
GARNITURA: 6 LEI
OREZ CU CIUPERCI
MANCARICA DE MAZARE
CARTOFI TARANESTI
PIURE DE CARTOFI
SALATA: 5 LEI
SALATA
ASORTATA DE VARA(ROSII, CEAPA, RIDICHI, CASTRAVETI)
SALATA
DE VARZA
MENIURI:
14
LEI:
FEL PRINCIPAL(produse
de la nr. 3- 10)
GARNITURA
+ SALATA
16LEI:
CIORBA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA
MENIUL DE 14 LEI)
GARNITURA
+ SALATA
NU INTRA LA MENIU:
CARTOFI CARBONARA
ESCALOP IN SOS DE VIN
SALATA: 13 LEI
Salata Caesar: salata, rosii, piept de pui,
sos caesar
Salata Ton: salata, ton, ceapa,
masline, lamaie
Salata Greceasca: salata, ardei gras, rosii,
castraveti, branza, masline, oregano
Salata Bulgareasca: salata, castraveti, rosii,
ceapa, ardei gras, oua, branza, sunca, masline
Salata Pui: salata, maioneza, ardei
gras, piept de pui, masline, gogosar murat
Salata somon: salata, somon, ceapa rosie,
lamaie
Salata Casei: salata, ardei gras, rosii,
castraveti, masline, sunca, cascaval
DESERT:
TORT
(MOUSE DE CIOCOLATA + FRUCTE DE PADURE)- 7 LEI
INGHETATA GAMA NESTLE- 2,5/4/8
LEI
PESTE:
FILE DE COD + GARNITURA- 13 LEI
FILE DE TILAPIA + GARNITURA- 13 LEI
PASTRAV LA GRATAR + GARNITURA- 16 LEI
PASTE: 300 gr/ portie
SPAGHETE/ PENNE: - 14
LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos
bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi,
parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci,
parmezan
RAVIOLI CU UNT SI
SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 16 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 16LEI
TAGLIATELE P C- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina,
tagliatele- 16 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 16 LEI
TAGLIATELE VERZI CU
PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 16 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 16 LEI
TAGLIATELE VERZI
PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 16 LEI
TORTELLINI QUATRO
FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 16 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO
CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 16 LEI
PLATOURI:
PLATOU
CALD (1200 gr-3 pers): 65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare
picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata
PLATOU
VEGETARIAN (1200 gr-3 pers): 55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei
copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu