Bine ati venit!

Bine ati venit!
Cu ce va servim azi?

Meniu Joi 23.08.2018

CIORBA - 7 LEI

CIORBA DE PERISOARE
CIORBA DE PUI A LA GREC

FEL PRINCIPAL:
1.     ARIPIOARE DE PORC + GARNITURA + SALATA- 18 LEI
2.     CARNATI PROASPETI LA CUPTOR- 9 LEI
3.     CHIFTELUTE DE PORC(3 BUC)- 9 LEI
4.     CASCAVAL PANE- 9 LEI
5.     PUI SHANGHAI- 9 LEI
6.     SNITEL DE PUI- 9 LEI
7.     SNITEL DE PORC- 9 LEI
8.     PIEPT DE PUI LA GRATAR- 9 LEI
9.     PULPA DE PUI LA GRATAR- 9 LEI
10. CEAFA DE PORC LA GRATAR- 9 LEI

GARNITURA: 6 LEI
VARZA CALITA
SPANAC
MIX DE LEGUME
PIURE DE CARTOFI
CARTOFI ROMANESTI
MAMALIGA- 2,5 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA ASORTATA(RIDICHI, ROSII, CASTRAVETI, CEAPA)
SALATA DE VARZA SI MORCOV


SALATA:  GRECEASCA/ BULGAREASCA/ CASEI/ PUI/ TON/ CAESAR/ SOMON- 13 LEI

MENIURI:

                                                   14 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr.2-10)
GARNITURA + SALATA

                       16 LEI:
CIORBA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  14 LEI)
GARNITURA + SALATA


                                                    

PESTE:

FILE DE TILAPIA + GARNITURA- 13 LEI
FILE DE COD + GARNITURA- 13 LEI

NU INTRA LA MENIU:
ARIPIOARE DE PORC


DESERT:
PAPANAS CU SMANTANA SI DULCEATA- 6 LEI
TORT DUO(CIOCOLATA + VANILIE)- 7 LEI

PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 14 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI/TAGLIATELE/TORTELLINI- 16 LEI

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan


PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):   65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):   55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gr

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ultimul Meniu Postat pe Site

Meniu Luni 30.09.2024

    Numar de telefon: 0754 690 455 Meniu luni- 30.09.2024 Ciorba: Supa de pui cu galusti- 18 lei Ciabata cu ulei de masline- 2 l...

Cele mai aglomerate zile