Bine ati venit!

Bine ati venit!
Cu ce va servim azi?

Meniu Joi 10.05.2018


CIORBA/ SUPA- 6 LEI

CIORBA DE PORC
CIORBA DE LOBODA
CIORBA DE PUI A LA GREC

FEL PRINCIPAL:
1.     CARNE LA CEAUN + MAMALIGA- 12 LEI
2.     INVOLTINI CU CIUPERCI SI SOS ALB(2 BUC)- 13 LEI
3.     SUFLEU DE CONOPIDA- 7 LEI
4.     CASCAVAL PANE- 8 LEI
5.     PUI SHANGHAI- 8 LEI
6.     SNITEL DE PUI- 8 LEI
7.     PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
8.     PULPA DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
9.     CEAFA DE PORC- 7 LEI

GARNITURA:
SPANAC- 6 LEI
CARTOFI TARANESTI DE POST- 6 LEI
BABY MORCOV SI BROCCOLI- 6 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
MAMALIGA- 2 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA DE MURATURI
SALATA DE CRUDITATI





MENIURI:
                                               
                                                   13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 4-9)
GARNITURA
SALATA
                                             15 LEI:
CIORBA/ SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA
SALATA

NU INTRA LA MENIU:
INVOLTINI CU CIUPERCI
SUFLEU DE CONOPIDA
CARNE LA CEAUN + MAMALIGA

PESTE:

COD + GARNITURA- 12 LEI
FILE DE TILAPIA + GARNITURA- 12 LEI
PASTRAV + GARNITURA- 16 LEI

DESERT: 5 LEI
PANNA COTTA- 7 LEI
CREMSNIT- 6 LEI
TORT DE BISCUITI- 6 LEI


PASTE:
300 gr

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline - 15 LEI
RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI

PLATOURI:

PLATOU CALD(1200 gr-3 pers): 65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata de muraturi

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers): 55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar

Meniu Miercuri 9.05.2018

    CIORBA/ SUPA

CIORBA DE FASOLE- 6 LEI
SUPA CREMA DE CARTOFI- 6 LEI
CIORBA DE BURTA- 8 LEI

FEL PRINCIPAL:
1. PULPA DE RATA LA CUPTOR + GARNITURA- 18 LEI
2. ESCALOP DE PORC IN SOS DE VIN (2 buc)- 12 LEI
3. CRISPI- 8 LEI
4. SNITEL DE PUI- 8 LEI
5. CASCAVAL PANE- 8 LEI
6. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
7. PULPA DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
8. CEAFA DE PORC LA GRATAR- 7 LEI
GARNITURA:
VARZA CALITA- 6 LEI
FASOLE VERDE- 6 LEI
BULETE DE CARTOFI-6 LEI
CARTOFI LA CUPTOR CU ROZMARIN- 5 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
MAMALIGA- 2 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA DE GOGONELE
SALATA DE VARZA





MENIURI:
      13 LEI:
  FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 3- 8)
GARNITURA + SALATA

15 LEI:
CIORBA/ SUPA
                    FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA + SALATA

    16 LEI:
                                     
                                       CIORBA DE BURTA
                    FEL PRINCIPAL (CA CEL DE LA MENIUL DE 13 LEI)
GARNITURA/ SALATA



NU INTRA LA MENIU:
RATA + GARNITURA
ESCALOP DE PORC IN SOS DE VIN

PESTE:
FILE DE COD + GARNITURA- 12 LEI
FILE DE TILAPIA + GARNITURA- 12 LEI
PASTRAV + GARNITURA- 16 LEI

DESERT:
    PANNA COTTA- 7 LEI
                                                 TORT DE BISCUITI-  6 LEI





PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI

PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata de muraturi

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar

Meniu Marți 8.05.2018

CIORBA/ SUPA- 6 LEI
CIORBA DE VACUTA
CIORBA TARANEASCA DE PUI
SUPA CREMA DE BROCCOLI + CRUTOANE

FEL PRINCIPAL:
1. TOCHITURA DE PORC +PUI + MAMALIGA- 13 LEI
2. TOCANITA DE CIUPERCI- 12 LEI
3. MUSACA- 10 LEI
4. CASCAVAL PANE- 8 LEI
5. PUI SHANGHAI- 8 LEI
6. SNITEL DE PUI- 8 LEI
7. SNITEL DE PORC- 8 LEI
8. COTLET DE PORC LA GRATAR- 7 LEI
9. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
10. PULPA DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
11. CEAFA DE PORC LA GRATAR- 7 LEI
GARNITURA:
MAMALIGA- 2 LEI
CARTOFI CUPTOR CU USTUROI- 5 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
MAZARE- 6 LEI
LEGUME MEXICANE- 6 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA DE VARZA CU MORCOV
SALATA DE SFECLA ROSIE


MENIU:
                                                
 13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 4- 11)
GARNITURA
SALATA
                                           
 15 LEI:
CIORBA / SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA
SALATA

                                                     NU INTRA LA MENIU:
TOCANITA DE CIUPERCI
TOCHITURA DE PORC SI PUI + MAMALIGA
MUSACA

DESERT: 6 LEI
                                                                        TIRAMISU

SALATA: 12 LEI

GRECEASCA
 BULGAREASCA
 CASEI
 PUI
 TON
 CAESAR
 SOMON





PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucin- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI


PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata de muraturi

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar


Meniu Luni 7.05.2018

CIORBA/ SUPA- 6 LEI
SUPA CREMA DE LEGUME+ CRUTOANE
  CIORBA DE PERISOARE
SUPA DE PUI CU GALUSTE

FEL PRINCIPAL:
1. SPECIALITATE TARANEASCA + MAMALIGA- 15 LEI
2. POLO NAPOLI(PIEPT DE PUI/SUNCA PORC/CASCAVAL/CIUPERCI)- 13 LEI
3. OSTROPEL DE PUI + MAMALIGA- 12 LEI
4. PUI CU SOS GORGONZOLA- 12 LEI
5. CASCAVAL PANE- 8 LEI
6. PUI SHANGHAI- 8 LEI
7. SNITEL DE PUI- 8 LEI
8. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
9. PULPA DE PUI  LA GRATAR- 7 LEI
10. CEAFA DE PORC LA GRATAR- 7 LEI
GARNITURA:
MIX DE LEGUME- 6 LEI
OREZ CU LEGUME- 5 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
CARTOFI LA CUPTOR CU ROZMARIN- 5 LEI
MAMALIGA- 2 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA VERDE CU LAMAIE
SALATA DE VARZA ALBA+ MORCOV

SALATA: GRECEASCA/ BULGAREASCA/ CASEI/ PUI/ TON/ CAESAR/ SOMON- 12 LEI
MENIURI:
13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 5- 10)
GARNITURA
SALATA

15 LEI:
CIORBA / SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA
SALATA

NU INTRA LA MENIU:
SPECIALITATE TARANEASCA + SALATA
POLO NAPOLI
OSTROPEL DE PUI + MAMALIGA
PUI CU SOS GORGONZOLA


PESTE:

FILE COD + GARNITURA- 12 LEI


DESERT: 5 LEI 
                                           SALAM DE BISCUITI







  PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI


PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata de muraturi

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar

Meniu Joi 3.05.2018

CIORBA/ SUPA- 6 LEI

CIORBA DE FASOLE
CIORBA DE VACUTA

FEL PRINCIPAL:
1. MUSCHIULET DE PORC LA CUPTOR+ GARNITURA + SALATA- 15 LEI
2. POLO NAPOLI(COTLET/SUNCA/CASCAVAL/CIUPERCI/VIN/USTUROI/VERDEATA)- 13 LEI
3. TOCHITURA PORC SI PUI + MAMALIGA- 13 LEI
4. CASCAVAL PANE- 8 LEI
5. CRISPI- 8 LEI
6. SNITEL DE PUI- 8 LEI
7. SNITEL DE PORC- 8 LEI
8. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
9. PULPA DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
10. CEAFA DE PORC- 7 LEI

GARNITURA:
SPANAC- 6 LEI
VARZA CALITA- 6 LEI
LEGUME MEXICANE- 6 LEI
CARTOFI LA CUPTOR CU USTUROI- 5 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
MAMALIGA- 2 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA DE SFECLA
SALATA DE VARZA





MENIURI:
                                               
                                                   13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 4-10)
GARNITURA
SALATA
                                             15 LEI:
CIORBA/ SUPA 
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA
SALATA

NU INTRA LA MENIU:
MUSCHIULET DE PORC LA CUPTOR+ GARNITURA + SALATA- 15 LEI
POLO NAPOLI(COTLET/SUNCA/CASCAVAL/CIUPERCI/VIN/USTUROI/VERDEATA)- 13 LEI
TOCHITURA PORC SI PUI + MAMALIGA- 13 LEI
PESTE:

COD + GARNITURA- 12 LEI
TILAPIA + GARNITURA- 12 LEI

DESERT: 5 LEI
CREMSNIT- 6 LEI
INGHETATA GAMA NESTLE- 2,5/4/8 LEI



PASTE:
300 gr

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline - 15 LEI
RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI

PLATOURI:

PLATOU CALD(1200 gr-3 pers): 65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata de muraturi

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers): 55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar


Meniu Miercuri 2.05.2018

CIORBA/ SUPA- 6 LEI
  CIORBA DE PERISOARE
SUPA DE PUI CU GALUSTE

FEL PRINCIPAL:
1. OSTROPEL DE PUI + MAMALIGA- 12 LEI
2. PUI CU SOS GORGONZOLA- 12 LEI
3. MBS(mamaliga/branza/smantana)- 8 LEI
4. MBS + OU- 10 LEI
5. CASCAVAL PANE- 8 LEI
6. PUI SHANGHAI- 8 LEI
7. SNITEL DE PUI- 8 LEI
8. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
9. PULPA DE PUI  LA GRATAR- 7 LEI
10. CEAFA DE PORC LA GRATAR- 7 LEI
GARNITURA:
OREZ CU LEGUME- 5 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
CARTOFI LA CUPTOR CU ROZMARIN- 5 LEI
MAMALIGA- 2 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA DE VARZA ALBA+ MORCOV

SALATA: GRECEASCA/ BULGAREASCA/ CASEI/ PUI/ TON/ CAESAR/ SOMON- 12 LEI


MENIURI:
13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 5- 10)
GARNITURA
SALATA

15 LEI:
CIORBA / SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA
SALATA

NU INTRA LA MENIU:
OSTROPEL DE PUI + MAMALIGA
PUI CU SOS GORGONZOLA
MBS
MBS + OU

PESTE:

TILAPIA + GARNITURA- 12 LEI
COD + GARNITURA- 12 LEI

DESERT: 
CLATITE CU FINETI/ DULCEATA- 2 BUC/ PORTIE- 5 LEI
INGHETATA- GAMA NESTLE(2,5/4/8- LEI)






PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucin- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI


PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata de muraturi

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar

Ultimul Meniu Postat pe Site

Meniu Marti 24.06.2025

  Numar de telefon: 0754 690 455 Meniu marti- 24.06.2025 Ciorba: Ciorba de vacuta cu verdeturi proaspete- 24 lei Ciabata cu ulei de masline-...

Cele mai aglomerate zile