CIORBA/
SUPA- 6 LEI
CIORBA
DE PORC
CIORBA
DE LOBODA
CIORBA
DE PUI A LA GREC
FEL
PRINCIPAL:
1.
CARNE
LA CEAUN + MAMALIGA- 12 LEI
2.
INVOLTINI
CU CIUPERCI SI SOS ALB(2 BUC)- 13 LEI
3.
SUFLEU
DE CONOPIDA- 7 LEI
4.
CASCAVAL
PANE- 8 LEI
5.
PUI
SHANGHAI- 8 LEI
6.
SNITEL
DE PUI- 8 LEI
7.
PIEPT
DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
8.
PULPA
DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
9.
CEAFA
DE PORC- 7 LEI
GARNITURA:
SPANAC- 6 LEI
CARTOFI TARANESTI DE POST- 6 LEI
BABY MORCOV SI BROCCOLI- 6 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
MAMALIGA- 2 LEI
SALATA:
5 LEI
SALATA
DE MURATURI
SALATA
DE CRUDITATI
MENIURI:
13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 4-9)
GARNITURA
SALATA
15 LEI:
CIORBA/ SUPA
FEL
PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE 13 LEI)
GARNITURA
SALATA
NU
INTRA LA MENIU:
INVOLTINI CU CIUPERCI
SUFLEU DE CONOPIDA
CARNE LA CEAUN + MAMALIGA
PESTE:
COD
+ GARNITURA- 12 LEI
FILE
DE TILAPIA + GARNITURA- 12 LEI
PASTRAV
+ GARNITURA- 16 LEI
DESERT:
5 LEI
PANNA COTTA- 7 LEI
CREMSNIT- 6 LEI
TORT DE BISCUITI- 6 LEI
PASTE:
300
gr
SPAGHETE/ PENNE: -
13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu
carne de vita, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
TAGLIATELE
GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE
PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI
CU PUI- tagliatele verzi, pui,
ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU
SOMON- somon fume, ulei de masline,
cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI
PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline - 15 LEI
RAVIOLI CU UNT SI
SALVIE- ravioli formaggi, unt,
salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TORTELLINI QUATRO
FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI
PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI
|
PLATOURI:
PLATOU
CALD(1200 gr-3 pers): 65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare
picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata de muraturi
PLATOU
VEGETARIAN(1200 gr-3 pers): 55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei
copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar