Bine ati venit!

Bine ati venit!
Cu ce va servim azi?

Meniu Joi 19.04.2018


CIORBA/ SUPA- 6 LEI

CIORBA DE PERISOARE
CIORBA DE AFUMATURA
SUPA CREMA DE CARTOFI + CRUTOANE

FEL PRINCIPAL:
1.     SPECIALITATE TARANEASCA DE PUI + SALATA- 15 LEI
2.     CARNE LA CEAUN + MAMALIGA- 12 LEI
3.     CASCAVAL PANE- 8 LEI
4.     PUI SHANGHAI- 8 LEI
5.     SNITEL DE PUI- 8 LEI
6.     SNITEL DE PORC- 8 LEI
7.     PULPA DE PUI LA CUPTOR- 7 LEI
8.     PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
9.     PULPA DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
10. CEAFA DE PORC- 7 LEI

GARNITURA:
FASOLE VERDE- 6 LEI
CONOPIDA GRATINATA- 6 LEI
CARTOFI TARANESTI CU BACON- 6 LEI
MIX DE LEGUME- 6 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
MAMALIGA- 2 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA DE SFECLA
SALATA DE VARZA





MENIURI:
                                               
                                                   13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 3-10)
GARNITURA
SALATA
                                             15 LEI:
CIORBA/ SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA
SALATA

NU INTRA LA MENIU:
SPECIALITATE TARANEASCA DE PUI CU USTUROI
CARNE LA CEAUN + MAMALIGA

PESTE:

COD + GARNITURA- 12 LEI
PASTRAV + GARNITURA- 16 LEI

DESERT: 5 LEI
CLATITE - 2 BUC/ PORTIE- 5 LEI
TIRAMISU- 6 LEI



PASTE:
300 gr

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline - 15 LEI
RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI

PLATOURI:

PLATOU CALD(1200 gr-3 pers): 65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata de muraturi

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers): 55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar

Meniu Miercuri 18.04.2018

CIORBA/ SUPA- 6 LEI

CIORBA DE FASOLE
CIORBA TARANEASCA DE PUI
CIORBA DE LOBADA

FEL PRINCIPAL:
1. ESCALOP DE PORC IN SOS DE VIN (2 buc)- 12 LEI
2. PUI CU SMANTANA- 12 LEI
3. PUI ITALIAN + SALATA- 12 LEI
4. TOCANITA DE CIUPERCI-12 LEI
5. CRISPI- 8 LEI
6. SNITEL DE PUI- 8 LEI
7. SNITEL DE PORC- 8 LEI
8. CASCAVAL PANE- 8 LEI
9. CARNATI PROASPETI (2 buc)- 8 LEI
10. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
11. PULPA DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
12. CEAFA DE PORC LA GRATAR- 7 LEI
GARNITURA:
VARZA CALITA- 6 LEI
CARTOFI ROMANESTI- 5 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
MAMALIGA- 2 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA DE CRUDITATI
SALATA DE VARZA




MENIURI:
       13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 4- 11)
GARNITURA + SALATA

15 LEI:
CIORBA/ SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA + SALATA


NU INTRA LA MENIU:
ESCALOP DE PORC IN SOS DE VIN
TOCANITA DE CIUPERCI 
              PUI CU SMANTANA

PESTE:
FILE DE COD + GARNITURA- 12 LEI
PASTRAV + GARNITURA- 16 LEI

DESERT: 
TORT DE BISCUITI- 6 LEI
CLATITE CU DULCEATA/FINETI- 5 LEI

PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata de muraturi

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar


PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucin- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI


Meniu Marți 17.04.2018

CIORBA/ SUPA- 6 LEI
CIORBA DE VACUTA
CIORBA RADAUTEANA
SUPA CREMA DE BROCCOLI + CRUTOANE

FEL PRINCIPAL:
1. MUSCHIULET LA CUPTOR + GARNITURA + SALATA- 15 LEI
2. PRAZ CU MASLINE- 10 LEI
3. MUSACA- 10 LEI
4. CASCAVAL PANE- 8 LEI
5. PUI SHANGHAI- 8 LEI
6. SNITEL DE PUI- 8 LEI
7. SNITEL DE PORC- 8 LEI
8. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
9. PULPA DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
10. CEAFA DE PORC LA GRATAR- 7 LEI
GARNITURA:
CARTOFI LA CUPTOR CU USTUROI- 5 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
MAZARE- 6 LEI
MIX DE LEGUME- 6 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA DE VARZA CU MORCOV
SALATA DE SFECLA ROSIE


MENIU:
                                                
 13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 4- 10)
GARNITURA
SALATA
                                           
 15 LEI:
CIORBA / SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA
SALATA

                                                     
NU INTRA LA MENIU:
PRAZ CU MASLINE
MUSCHIULET LA CUPTOR + GARNITURA + SALATA
MUSACA

PESTE:

                        FILE COD + GARNITURA-  12 LEI
                  FILE DE TILAPIA + GARNITURA- 12 LEI
                        PASTRAV LA GRATAR + GARNITURA- 16 LEI

DESERT: 5 LEI
CLATITE CU DULCEATA/ FINETI- 2 BUC
CREMSNIT- 6 LEI



SALATA: GRECEASCA/ BULGAREASCA/ CASEI/ PUI/ TON/ CAESAR/ SOMON- 12 LEI






PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucin- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI


PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata de muraturi

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar

Meniu Luni 16.04.2018

CIORBA/ SUPA- 6 LEI
  CIORBA DE PERISOARE
SUPA DE PUI CU GALUSTE
SUPA CREMA DE LEGUME+ CRUTOANE

FEL PRINCIPAL:
1. OSTROPEL DE PUI + MAMALIGA- 12 LEI
2. PUI CU SOS GORGONZOLA- 12 LEI
3. PUI ITALIAN- 12 LEI
4. MBS(mamaliga/branza/smantana)- 8 LEI
5. MBS + OU- 10 LEI
6. CASCAVAL PANE- 8 LEI
7. PUI SHANGHAI- 8 LEI
8. SNITEL DE PUI- 8 LEI
9. SNITEL DE PORC- 8 LEI
10. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
11. PULPA DE PUI  LA GRATAR- 7 LEI
12. CEAFA DE PORC LA GRATAR- 7 LEI
GARNITURA:
OREZ CU CIUPERCI- 5 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
CARTOFI LA CUPTOR CU ROZMARIN- 5 LEI
MAMALIGA- 2 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA DE VARZA ALBA+ MORCOV

SALATA: GRECEASCA/ BULGAREASCA/ CASEI/ PUI/ TON/ CAESAR/ SOMON- 12 LEI
MENIURI:
13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 6- 12)
GARNITURA
SALATA

15 LEI:
CIORBA / SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA
SALATA

NU INTRA LA MENIU:
OSTROPEL DE PUI + MAMALIGA
PUI CU SOS GORGONZOLA
PUI ITALIAN + SALATA
MBS
MBS + OU

PESTE:

FILE COD + GARNITURA- 12 LEI
FILE DE TILAPIA + GARNITURA- 12 LEI
PASTRAV LA GRATAR + GARNITURA- 16 LEI

DESERT: 
CLATITE CU FINETI/ DULCEATA- 2 BUC/ PORTIE- 5 LEI
INGHETATA- GAMA NESTLE(2,5/4/8- LEI)





PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucin- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI


PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata de muraturi

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar


Meniu Vineri 13.04.2018

CIORBA/ SUPA- 6 LEI

SUPA DE ROSII
CIORBA DE PORC

FEL PRINCIPAL:
1. ESCALOP DE PORC IN SOS DE VIN(2 BUC)- 12 LEI
2. SOTE DE CIUPERCI- 8 LEI
3. IAHNIE DE FASOLE- 6 LEI
4. CARNATI- 8 LEI
5. CASCAVAL PANE- 8 LEI
6. PUI SHANGHAI- 8 LEI
7. SNITEL DE PUI- 8 LEI
8. SNITEL DE PORC- 8 LEI
9. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
10. PULPA DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
11. COTLET DE PORC- 7 LEI
GARNITURA:
FASOLE BATUTA- 5 LEI
OREZ CU LEGUME- 5 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
CARTOFI CU USTUROI LA CUPTOR- 5 LEI
MAMALIGA- 2 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA DE SFECLA
SALATA DE VARZA





MENIURI:
                                                  13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 3-11)
GARNITURA
SALATA
                                             15 LEI:
CIORBA/ SUPA 
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA
SALATA

NU INTRA LA MENIU:
ESCALOP DE PORC
SOTE DE CIUPERCI

PESTE:

COD + GARNITURA- 12 LEI
TILAPIA + GARNITURA- 12 LEI
PASTRAV + GARNITURA- 16 LEI

DESERT: 5 LEI
CLATITE - 2 BUC/ PORTIE- 5 LEI
INGHETATA- GAMA NESTLE(BEST/MILKA/KITKAT/TOPGUN/JOE/PIRULO/NESQUIK)


LA COMANDA:

PUI ITALIAN+ SALATA- 12 LEI
PUI CU SOS GORGONZOLA- 12 LEI
PUI CU SMANTANA- 12 LEI

PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucin- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI


PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata de muraturi

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar






Ultimul Meniu Postat pe Site

Meniu Luni 30.06.2025

  Numar de telefon: 0754 690 455 Meniu luni- 30.06.2025 Ciorba: Supa de pui cu galuste- 20 lei Ciabata cu ulei de masline- 2 lei Ardei iute...

Cele mai aglomerate zile