Bine ati venit!

Bine ati venit!
Cu ce va servim azi?

Meniu Miercuri 30.05.2018

  • MIERCURI
    NUMAR COMENZI: 0754 690 455
    (pana in ora 10:00/ dupa 13:00)
    CIORBA/ SUPA- 6 LEI
    CIORBA DE FASOLE
    CIORBA DE VACUTA
    SUPA CREMA DE BROCCOLI
    FEL PRINCIPAL:
    1. MUSCHIULET DE PORC LA CUPTOR + GARNITURA+ SALATA- 15 LEI
    2. MANCARICA DE CIUPERCI-12 LEI
    3. MUSACA- 10 LEI
    4. MBS+ OU- 10 LEI
    5. MBS- 8 LEI
    6. CRISPI- 8 LEI
    7. SNITEL DE PUI- 8 LEI
    8. CASCAVAL PANE- 8 LEI
    9. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
    10.PULPA DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
    11.CEAFA DE PORC LA GRATAR- 7 LEI
    GARNITURA:
    VARZA CALITA- 6 LEI
    CARTOFI ROMANESTI- 5 LEI
    PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
    MAMALIGA- 5 LEI
    SALATA: 5 LEI
    SALATA DE CRUDITATI
    SALATA DE VARZA
  • MENIURI:
    13 LEI:
    FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 6- 11)
    GARNITURA + SALATA
    15 LEI:
    CIORBA/ SUPA
    FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE 13 LEI)
    GARNITURA + SALATA
    NU INTRA LA MENIU:
    MUSCHIULET DE PORC LA CUPTOR + GARNITURA+ SALATA
    MANCARICA DE CIUPERCI
    MUSACA
    MBS+ OU
    MBS
    PESTE:
    FILE DE TILAPIA + GARNITURA- 12 LEI
    PASTRAV + GARNITURA- 16 LEI
    DESERT:
    PAPANASI CU SMANTANA SI DULCEATA- 5 LEI
    CLATITE CU DULCEATA/FINETI- 5 LEI
  • PASTE:
    300 gr/ portie
    SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
    ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
    ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
    BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
    CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
    MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
    POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan
    RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
    RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
    TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
    TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 14 LEI
    TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
    TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
    TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
    TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI
    TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
    TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI
    PLATOURI:
    $1&%+&*/ ,+2
    2+%3(+%)2,-1&-3-&04+-5-(+%'&40-&2%2'-&+%24-.3+04-*4-6-,%-.+0%)2
    *7-.17-204-&3'8%&-92:0*-,-3-
    $1&%+&*/,+2
    &+;4),+1)<+042)%+&42,-1&-3-&0&'*224'-%3+0-&(+24'%:062.+3+,-
    1&-3-&0('6,+4+2,-1&-3-&04+-%-,-1&-3-&

Meniu Marți 29.05.2018

CIORBA/ SUPA- 6 LEI
  CIORBA DE PERISOARE
SUPA DE PUI CU GALUSTE

FEL PRINCIPAL:
1. SPECIALITATE TARANEASCA + MAMALIGA- 15 LEI
2. PUI ITALIAN + SALATA- 12 LEI
3. OSTROPEL DE PUI + MAMALIGA- 12 LEI
4. PUI CU SOS GORGONZOLA- 12 LEI
5. CASCAVAL PANE- 8 LEI
6. CRISPI- 8 LEI
7. SNITEL DE PUI- 8 LEI
8. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
9. PULPA DE PUI  LA GRATAR- 7 LEI
10. CEAFA DE PORC LA GRATAR- 7 LEI
GARNITURA:
LEGUME MEXICANE- 6 LEI
OREZ CU LEGUME- 5 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
CARTOFI LA CUPTOR CU ROZMARIN- 5 LEI
MAMALIGA- 2 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA DE VARZA
SALATA DE GOGONELE

SALATA: GRECEASCA/ BULGAREASCA/ CASEI/ PUI/ TON/ CAESAR/ SOMON- 12 LEI
MENIURI:
13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 5- 10)
GARNITURA
SALATA

15 LEI:
CIORBA / SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA
SALATA

NU INTRA LA MENIU:
SPECIALITATE TARANEASCA + SALATA
PUI ITALIAN + SALATA
OSTROPEL DE PUI + MAMALIGA
PUI CU SOS GORGONZOLA


PESTE:

FILE DE TILAPIA + GARNITURA- 12 LEI
PASTRAV LA GRATAR + GARNITURA- 16 LEI


DESERT: 5 LEI 
                        CLATITE CU DULCEATA/ FINETI- 5 LEI(2 BUC)







  PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI


PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata de muraturi

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar

Meniu Vineri 25.05.2018

CIORBA/ SUPA- 6 LEI

SUPA DE ROSII CU TAITEI DE CASA
CIORBA DE PORC

FEL PRINCIPAL:
1. CHIFTELUTE MARINATE- 12 LEI
2. PUI CU SMANTANA SI CIUPERCI - 12 LEI
3. CASCAVAL PANE- 8 LEI
4. PUI SHANGHAI- 8 LEI
5. SNITEL DE PUI- 8 LEI
6. SNITEL DE PORC- 8 LEI
7. CARNATI LA CUPTOR- 8 LEI
8. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
9. PULPA DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
10. CEAFA DE PORC- 7 LEI
11. COTLET LA GRATAR- 7 LEI
GARNITURA:
IAHNIE DE FASOLE- 6 LEI
MIX DE LEGUME- 6 LEI
MAZARE- 6 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
CARTOFI ROMANESTI(PRAJITI)- 5 LEI
MAMALIGA- 2 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA DE SFECLA
SALATA DE GOGONELE





MENIURI:
                                                  13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr.3-11)
GARNITURA
SALATA
                                             15 LEI:
CIORBA/ SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA
SALATA


NU INTRA LA MENIU:
CHIFTELUTE MARINATE
PUI CU SMANTANA


PESTE:
TILAPIA +  GARNITURA- 12 LEI
PASTRAV + GARNITURA- 16 LEI


DESERT:
CLATITE CU FINETI/ DULCEATA- 5 LEI
INGHETATA GAMA NESTLE- 2,5/4/8/LEI






PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI

PLATOURI:

PLATOU CALD(1200 gr-3 pers): 65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata de muraturi

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers): 55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar

Meniu Joi 24.05.2018

CIORBA/ SUPA- 6 LEI

CIORBA DE AFUMATURA
SUPA DE PUI CU GALUSTI

FEL PRINCIPAL:
1. SPECIALITATE TARANEASCA DE PUI- 15 LEI
2. PUI ITALIAN + SALATA- 12 LEI
3. MBS + OU- 10 LEI
4. MBS- 8 LEI
5. CIUPERCI SOTE- 8 LEI
6. CASCAVAL PANE- 8 LEI
7. PUI SHANGHAI- 8 LEI
8. SNITEL DE PUI- 8 LEI
9. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
10. PULPA DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
11. CEAFA DE PORC- 7 LEI
12. COTLET DE PORC LA GRATAR-7 LEI

GARNITURA:
SPANAC- 6 LEI
MANCARICA DE FASOLE VERDE - 6 LEI
BABY MORCOV SI BROCCOLI- 6 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
CARTOFI ROMANESTI- 5 LEI
MAMALIGA- 2 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA VERDE
SALATA DE GOGONELE


SALATA: GRECEASCA/ BULGAREASCA/ CASEI/ PUI/ TON/ CAESAR/ SOMON- 12 LEI
MENIURI:
                                             
                                                   13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 6-12)
GARNITURA
SALATA
                                         
                                             15 LEI:
CIORBA/ SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA
SALATA


NU INTRA LA MENIU:
SPECIALITATE TARANEASCA DE PUI
PUI ITALIAN + SALATA
MBS + OU
MBS
CIUPERCI SOTE


DESERT: 6 LEI
CREMSNIT
TIRAMISU


PESTE:

FILE DE TILAPIA + GARNITURA- 12 LEI
PASTRAV LA GRATAR+ GARNITURA- 16 LEI



PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI


PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar

Meniu Miercuri 23.05.2018

    CIORBA/ SUPA- 6 LEI

CIORBA DE FASOLE
CIORBA PUI A LA GREC

FEL PRINCIPAL:
1. RATA LA CUPTOR + GARNITURA- 18 LEI
2. ESCALOP DE PORC IN SOS DE VIN (2 buc)- 12 LEI
3. MANCARICA DE PUI CU  CIUPERCI-12 LEI
4. PUI SHANGHAI- 8 LEI
5. SNITEL DE PUI- 8 LEI
6. SNITEL DE PORC- 8 LEI
7. CASCAVAL PANE- 8 LEI
8. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
9. PULPA DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
10. CEAFA DE PORC LA GRATAR- 7 LEI
GARNITURA:
MAZARE- 6 LEI
CARTOFI TARANESTII- 6 LEI
LEGUME MEXICANE- 6 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
OREZ CU CIUPERCI- 5 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA DE SFECLA ROSIE
SALATA DE VARZA ROSIE




MENIURI:
       13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 4- 10)
GARNITURA + SALATA

15 LEI:
CIORBA/ SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA + SALATA



NU INTRA LA MENIU:
ESCALOP DE PORC IN SOS DE VIN
RATA + GARNITURA
              MANCARICA DE CIUPERCI CU PUI


PESTE:
FILE DE TILAPIA + GARNITURA- 12 LEI
PASTRAV + GARNITURA- 16 LEI


DESERT:
TIRAMISU- 6 LEI
CLATITE CU DULCEATA/FINETI- 5 LEI








PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucin- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI


PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar

Meniu Marti 22.05.2018

CIORBA/ SUPA- 6 LEI
CIORBA DE VACUTA
CIORBA TARANEASCA DE PUI
SUPA CREMA DE BROCCOLI + CRUTOANE

FEL PRINCIPAL:
1. ESCALOP NAPOLI(MUSCHI DE PORC/MOZZARELA/SUNCA/CIUPERCI)- 13 LEI/2 buc
2. TOCHITURA DE PORC +PUI + MAMALIGA- 13 LEI
3. TOCANITA DE CIUPERCI- 12 LEI
4. MUSACA- 10 LEI
5. CASCAVAL PANE- 8 LEI
6. PUI SHANGHAI- 8 LEI
7. SNITEL DE PUI- 8 LEI
8. SNITEL DE PORC- 8 LEI
9. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
10. PULPA DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
11. CEAFA DE PORC LA GRATAR- 7 LEI
GARNITURA:
MAMALIGA- 2 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
CARTOFI CU USTUROI- 5 LEI
LEGUME MEXICANE- 6 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA DE VARZA ROSIE
SALATA DE SFECLA ROSIE


MENIU:
                                               
 13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 5- 11)
GARNITURA
SALATA
                                         
 15 LEI:
CIORBA / SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA
SALATA

                                                     NU INTRA LA MENIU:
ESCALOP NAPOLI
TOCANITA DE CIUPERCI
TOCHITURA DE PORC SI PUI + MAMALIGA
MUSACA

DESERT:
                                                                 TORT DE BISCUITI- 6 LEI
             TIRAMISU- 6 LEI


SALATA: GRECEASCA/ BULGAREASCA/ CASEI/ PUI/ TON/ CAESAR/ SOMON- 12 LEI

PESTE:

TILAPIA + GARNITURA- 12 LEI
PASTRAV + GARNITURA- 16 LEI




PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI


PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar

Meniu Luni 21.05.2018

CIORBA/ SUPA- 6 LEI
  CIORBA DE PERISOARE
SUPA DE PUI CU GALUSTE

FEL PRINCIPAL:
1. SPECIALITATE TARANEASCA + MAMALIGA- 15 LEI
2. PUI ITALIAN + SALATA- 12 LEI
3. OSTROPEL DE PUI + MAMALIGA- 12 LEI
4. PUI CU SOS GORGONZOLA- 12 LEI
5. MBS+ OU-10 LEI
6. MBS- 8 LEI
7. CASCAVAL PANE- 8 LEI
8. CRISPI- 8 LEI
9. SNITEL DE PUI- 8 LEI
10. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 7 LEI
11. PULPA DE PUI  LA GRATAR- 7 LEI
12. CEAFA DE PORC LA GRATAR- 7 LEI
GARNITURA:
MIX DE LEGUME- 6 LEI
OREZ CU LEGUME- 5 LEI
PIURE DE CARTOFI- 5 LEI
CARTOFI LA CUPTOR CU ROZMARIN- 5 LEI
MAMALIGA- 2 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA VERDE CU LAMAIE
SALATA DE GOGONELE

SALATA: GRECEASCA/ BULGAREASCA/ CASEI/ PUI/ TON/ CAESAR/ SOMON- 12 LEI
MENIURI:
13 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 7- 12)
GARNITURA
SALATA

15 LEI:
CIORBA / SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA
SALATA

NU INTRA LA MENIU:
SPECIALITATE TARANEASCA + SALATA
PUI ITALIAN + SALATA
OSTROPEL DE PUI + MAMALIGA
PUI CU SOS GORGONZOLA
MBS
MBS + OU


PESTE:

FILE COD + GARNITURA- 12 LEI
FILE DE TILAPIA + GARNITURA- 12 LEI
PASTRAV LA GRATAR + GARNITURA- 16 LEI

DESERT: 5 LEI 
                                            TORT DE BISCUITI





  PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 13 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 15 LEI
RAVIOLI CU SPANAC- ravioli, spanac, rosii cherry, unt, ulei de masline- 15 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 14 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 14 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 14 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 15 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 15 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 15 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 15 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 15 LEI


PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata de muraturi

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar

Ultimul Meniu Postat pe Site

Meniu Marti 24.06.2025

  Numar de telefon: 0754 690 455 Meniu marti- 24.06.2025 Ciorba: Ciorba de vacuta cu verdeturi proaspete- 24 lei Ciabata cu ulei de masline-...

Cele mai aglomerate zile