Bine ati venit!

Bine ati venit!
Cu ce va servim azi?

Meniu Joi 12.07.2018


CIORBA/ SUPA

CIORBA DE PORC- 7 LEI
CIORBA DE PUI A LA GREC- 7 LEI

FEL PRINCIPAL:
1.     ARIPIOARE DE PORC + GARNITURA + SALATA- 18 LEI
2.     TOCHITURA DE PORC SI PUI + MAMALIGA- 13 LEI
3.     PUI CU SMANTANA SI CIUPERCI- 12 LEI
4.     OMLETA TARANEASCA(BACON, CEAPA, ARDEI, BRANZA)- 8 LEI
5.     CASCAVAL PANE- 9 LEI
6.     CRISPI- 9 LEI
7.     SNITEL DE PORC- 9 LEI
8.     SNITEL DE PUI- 9 LEI
9.     PIEPT DE PUI LA GRATAR- 9 LEI
10. PULPA DE PUI LA GRATAR- 9 LEI
11. CEAFA DE PORC- 9 LEI

GARNITURA: 6 LEI
CARTOFI TARANESTI(CU BACON SI CEAPA)
OREZ CU LEGUME
BABY MORCOV SI BROCCOLI
PIURE DE CARTOFI- 6 LEI
MAMALIGA- 2,5 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA CASTRAVETI ACRI
SALATA DE VARZA


SALATA: GRECEASCA/ BULGAREASCA/ CASEI/ PUI/ TON/ CAESAR/ SOMON- 13 LEI

MENIURI:

                                                   14 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 4-11)
GARNITURA + SALATA

                                             16LEI:
CIORBA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA + SALATA


                                                    

PESTE:

FILE DE MERLUCIU + GARNITURA- 13 LEI
FILE DE COD + GARNITURA- 13 LEI

NU INTRA LA MENIU:
TOCHITURA PORC CU PUI + MAMALIGA
ARIPIOARE DE PORC
PUI CU SMANTANA SI CIUPERCI
PESTE/ PASTE


DESERT:
CREMA DE ZAHAR ARS- 5 LEI
INGHETATA GAMA NESTLE- 2,5 LEI/4 LEI/8 LEI



PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 14 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 16 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 16 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 16 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 16 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 16 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 16 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 16 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 16 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 16 LEI


PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):   65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):   55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar


Meniu Miercuri 11.07.2018

    CIORBA/ SUPA: 7 LEI

CIORBA DE FASOLE
CIORBA TARANEASCA DE PUI

FEL PRINCIPAL:
1. CARNE LA CEAUN + MAMALIGA- 13 LEI
2. TOCANITA DE PUI CU ARDEI SI CEAPA + MAMALIGA- 13 LEI
3. ESCALOP IN SOS DE VIN- 12 LEI
4. PUI SHANGHAI- 9LEI
5. SNITEL DE PUI- 9 LEI
6. SNITEL DE PORC- 9 LEI
7. CASCAVAL PANE- 9 LEI
8. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 9 LEI
9. PULPA DE PUI LA GRATAR- 9 LEI
10. CEAFA DE PORC LA CUPTOR- 9 LEI
GARNITURA:  6 LEI
VARZA CALITA LA CUPTOR
MIX DE LEGUME
CARTOFI ROMANESTI
PIURE DE CARTOFI
MAMALIGA- 2,5 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA DE VARA
SALATA DE CASTRAVETI MURATI




MENIURI:
      14 LEI:
  FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 4- 10)
GARNITURA + SALATA

16LEI:
CIORBA
                    FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA + SALATA


NU INTRA LA MENIU:
CARNE LA CEAUN + MAMALIGA
TOCANITA DE PUI CU ARDEI SI CEAPA
ESCALOP IN SOS DE VIN

SALATA: 13 LEI

Salata Caesar: salata, rosii, piept de pui, crutoane, sos caesar
Salata Ton: salata, ton, ceapa, masline, lamaie
Salata Greceasca: salata, ardei gras, rosii, castraveti, branza, masline, oregano
Salata Bulgareasca: salata, castraveti, rosii, ceapa, ardei gras, oua, branza, sunca, masline
Salata Pui: salata, maioneza, ardei gras, piept de pui, masline, gogosar murat
Salata somon: salata, somon, ceapa rosie, lamaie
Salata Casei: salata, ardei gras, rosii, castraveti, masline, sunca, cascaval


DESERT:
SALAM DE BISCUITI- 5 LEI
INGHETATA GAMA NESTLE- 2,5/4/8 LEI





PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 14 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 16 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 16LEI
TAGLIATELE P C- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina, tagliatele- 16 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 16 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 16 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 16 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 16 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 16 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 16 LEI

PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar

Meniu Marți 10.07.2018

CIORBA/ SUPA- 7 LEI
CIORBA DE VACUTA
CIORBA RADAUTEANA
SUPA CREMA DE BROCCOLI + CRUTOANE

FEL PRINCIPAL:
1. POLLO NAPOLI (PIEPT DE PUI, SUNCA, MOZZARELA, CIUPERCI)- 13 LEI
2. MUSACA- 11 LEI
3. CIUPERCI SOTE- 8 LEI
4. CASCAVAL PANE- 9 LEI
5. PUI SHANGHAI- 9 LEI
6. SNITEL DE PUI- 9 LEI
7. SNITEL DE PORC- 9 LEI
8. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 9 LEI
9. PULPA DE PUI  LA GRATAR- 9 LEI
10. CEAFA DE PORC LA GRATAR- 9 LEI
GARNITURA: 6 LEI
MANCARICA DE FASOLE VERDE
OREZ CU CIUPERCI
PIURE DE CARTOFI
CARTOFI LA CUPTOR CU USTUROI
LEGUME MEXICANE
SALATA: 5 LEI
SALATA DE CASTRAVETI ACRI
SALATA DE VARA(CASTRAVETI/ROSII/CEAPA)


MENIURI:
14 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 4- 10)
GARNITURA
SALATA

16 LEI:
CIORBA / SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA
SALATA
 
NU INTRA LA MENIU:
POLLO NAPOLI
MUSACA
SOTE DE CIUPERCI

      DESERT:
PANNA COTTA- 7 LEI

SALATA: 13 LEI

Salata Caesar: salata, rosii, piept de pui, crutoane, sos caesar
Salata Ton: salata, ton, ceapa, masline, lamaie
Salata Greceasca: salata, ardei gras, rosii, castraveti, branza, masline, oregano
Salata Bulgareasca: salata, castraveti, rosii, ceapa, ardei gras, oua, branza, sunca, masline
Salata Pui: salata, maioneza, ardei gras, piept de pui, masline, gogosar murat
Salata somon: salata, somon, ceapa rosie, lamaie
Salata Casei: salata, ardei gras, rosii, castraveti, masline, sunca, cascaval
                                                                   
                                                             PESTE:
FILE MERLUCIU + GARNITURA- 13 LEI
FILE COD + GARNITURA- 13 LEI

PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 14 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 16 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 16 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 16 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 16 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 16 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 16 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 16 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 16 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 16 LEI


PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar

Meniu Luni 9.07.2018

CIORBA/ SUPA- 7 LEI
  CIORBA DE PERISOARE
SUPA DE PUI CU GALUSTE
SUPA CREMA DE DOVLECEL + CRUTOANE

FEL PRINCIPAL:
1. SPECIALITATE TARANEASCA + MAMALIGA- 15 LEI
2. OSTROPEL DE PUI + MAMALIGA- 13 LEI
3. PUI ITALIAN + SALATA- 12 LEI
4. PUI CU SOS GORGONZOLA- 12 LEI
5. CASCAVAL PANE- 9 LEI
6. PUI SHANGHAI- 9 LEI
7. SNITEL DE PUI- 9 LEI
8. SNITEL DE PORC- 9 LEI
9. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 9 LEI
10. PULPA DE PUI  LA GRATAR- 9 LEI
11. CEAFA DE PORC LA GRATAR- 9 LEI
GARNITURA: 6 LEI
SPANAC
BROCCOLI SI BABY MORCOV
OREZ CU LEGUME
PIURE DE CARTOFI
CARTOFI LA CUPTOR CU ROZMARIN
MAMALIGA- 2,5 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA DE CASTRAVETI VERZI SI MARAR
SALATA DE CASTRAVETI ACRI
MENIURI:
14 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 5- 11)
GARNITURA
SALATA

16LEI:
CIORBA / SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA
SALATA

NU INTRA LA MENIU:
SPECIALITATE TARANEASCA + SALATA
PUI ITALIAN + SALATA
OSTROPEL DE PUI + MAMALIGA
PUI CU SOS GORGONZOLA

   DESERT:
CLATITE CU FINETI/ DULCEATA- 5 LEI
INGHETATA GAMA NESTLE- 2,5/4/8 LEI


SALATA: 13 LEI

Salata Caesar: salata, rosii, piept de pui, crutoane, sos caesar
Salata Ton: salata, ton, ceapa, masline, lamaie
Salata Greceasca: salata, ardei gras, rosii, castraveti, branza, masline, oregano
Salata Bulgareasca: salata, castraveti, rosii, ceapa, ardei gras, oua, branza, sunca, masline
Salata Pui: salata, maioneza, ardei gras, piept de pui, masline, gogosar murat
Salata somon: salata, somon, ceapa rosie, lamaie
Salata Casei: salata, ardei gras, rosii, castraveti, masline, sunca, cascaval

  PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 14 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 16 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 16 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 16 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 16 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 16 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 16 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 16 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 16 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 16 LEI


PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar

Meniu Vineri 06.07.2018

CIORBA/ SUPA- 7 LEI

CIORBA DE PUI A LA GREC
CIORBA DE AFUMATURA

FEL PRINCIPAL:
1. CHIFTELUTE MARINATE + MAMALIGA- 13 LEI
2. MBS- 8 LEI
3. MBS + OU- 10 LEI
4. CASCAVAL PANE-9 LEI
5. PUI SHANGHAI- 9 LEI
6. SNITEL DE PUI- 9 LEI
7. SNITEL DE PORC- 9 LEI
8. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 9 LEI
9. PULPA DE PUI LA GRATAR- 9 LEI
10. CEAFA DE PORC LA GRATAR- 9 LEI
11. OU- 2 LEI

GARNITURA:
FASOLE BATUTA- 6 LEI
IAHNIE DE FASOLE- 6 LEI
MANCARICA DE MAZARE- 6 LEI
PIURE DE CARTOFI- 6 LEI
CARTOFI ROMANESTI(PRAJITI)- 6 LEI
MAMALIGA- 2,5 LEI


SALATA: 5 LEI
SALATA DE VARZA
SALATA DE CASTRAVETI ACRI

MENIURI:
                                                  14 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr.4-10)
GARNITURA
SALATA
                                             16 LEI:
CIORBA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA
SALATA

NU INTRA LA MENIU:
CHIFTELUTE MARINATE
MBS/MBS + OU
OU

PESTE:

FILE DE COD + GARNITURA- 13 LEI
FILE DE MERLUCIU + GARNITURA- 13 LEI

DESERT:
CLATITE CU FINETI/ DULCEATA- 5 LEI
INGHETATA GAMA NESTLE- 2,5/4/8 LEI

SALATA: 13 LEI

Salata Caesar: salata, rosii, piept de pui, crutoane, sos caesar
Salata Ton: salata, ton, ceapa, masline, lamaie
Salata Greceasca: salata, ardei gras, rosii, castraveti, branza, masline, oregano
Salata Bulgareasca: salata, castraveti, rosii, ceapa, ardei gras, oua, branza, sunca, masline
Salata Pui: salata, maioneza, ardei gras, piept de pui, masline, gogosar murat
Salata somon: salata, somon, ceapa rosie, lamaie
Salata Casei: salata, ardei gras, rosii, castraveti, masline, sunca, cascaval

PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 14 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 16 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 16 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 16 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 16 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 16 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 16 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 16 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 16 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 16 LEI


PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar


Meniu Joi 05.07.2018

CIORBA/ SUPA

CIORBA DE PORC - 7 LEI
CIORBA DE BURTA - 9 LEI

FEL PRINCIPAL:
1. TOCHITURA DE PORC SI PUI + MAMALIGA- 13 LEI
2. TOCANITA DE PUI + MAMALIGA- 13 LEI
3. CONOPIDA GRATINATA- 7 LEI
4. CASCAVAL PANE- 9 LEI
5. PUI SHANGHAI- 9LEI
6. SNITEL DE PORC- 9 LEI
7. SNITEL DE PUI- 9 LEI
8. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 9 LEI
9. PULPA DE PUI LA GRATAR- 9 LEI
10. CEAFA DE PORC- 9 LEI

GARNITURA:
CARTOFI TARANESTI - 6 LEI
MIX DE LEGUME- 6 LEI
PIURE DE CARTOFI- 6 LEI
MAMALIGA- 2,5 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA CASTRAVETI ACRI
SALATA DE VARA


SALATA: GRECEASCA/ BULGAREASCA/ CASEI/ PUI/ TON/ CAESAR/ SOMON- 13 LEI

MENIURI:
                                                   14 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 4-10)
GARNITURA + SALATA

                                             16 LEI:
CIORBA DE PORC
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA + SALATA


                                                   17 LEI:
CIORBA DE BURTA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA + SALATA


NU INTRA LA MENIU:
TOCHITURA PORC CU PUI + MAMALIGA
TOCANITA DE PUI + MAMALIGA
CONOPIDA GRATINATA


DESERT:
PAPANASI CU SMANTANA SI DULCEATA- 6 LEI


                                                        PESTE:

FILE DE MERLUCIU + GARNITURA- 13 LEI
FILE DE COD + GARNITURA- 13 LEI


PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 14 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 16 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 16 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 16 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 16 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 16 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 16 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 16 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 16 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 16 LEI


PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar

Meniu Miercuri 04.07.2018

    CIORBA/ SUPA: 7 LEI

CIORBA DE FASOLE
CIORBA TARANEASCA DE PUI

FEL PRINCIPAL:
1. ARIPI DE PORC + GARNITURA + SALATA- 18 LEI
2. POMANA PORCULUI + MAMALIGA- 13 LEI
3. PUI CU SMANTANA SI CIUPERCI- 12 LEI
4. ESCALOP IN SOS DE VIN- 12 LEI
5. PUI SHANGHAI- 9LEI
6. SNITEL DE PUI- 9 LEI
7. SNITEL DE PORC- 9 LEI
8. CASCAVAL PANE- 9 LEI
9. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 9 LEI
10. PULPA DE PUI LA GRATAR- 9 LEI
11. CEAFA DE PORC LA GRATAR- 9 LEI
GARNITURA:  6 LEI
VARZA CALITA LA CUPTOR
MANCARICA DE MAZARE
CARTOFI ROMANESTI
PIURE DE CARTOFI
MAMALIGA- 2,5 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA DE VARA
SALATA DE CASTRAVETI MURATI




MENIURI:
      14 LEI:
  FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 5- 11)
GARNITURA + SALATA

16LEI:
CIORBA/ SUPA
                    FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA + SALATA


NU INTRA LA MENIU:
ARIPI DE PORC + GARNITURA + SALATA
POMANA PORCULUI + MAMALIGA
PUI CU SMANTANA SI CIUPERCI
ESCALOP IN SOS DE VIN

SALATA: 13 LEI

Salata Caesar: salata, rosii, piept de pui, crutoane, sos caesar
Salata Ton: salata, ton, ceapa, masline, lamaie
Salata Greceasca: salata, ardei gras, rosii, castraveti, branza, masline, oregano
Salata Bulgareasca: salata, castraveti, rosii, ceapa, ardei gras, oua, branza, sunca, masline
Salata Pui: salata, maioneza, ardei gras, piept de pui, masline, gogosar murat
Salata somon: salata, somon, ceapa rosie, lamaie
Salata Casei: salata, ardei gras, rosii, castraveti, masline, sunca, cascaval


DESERT:
CREMSNIT- 6 LEI
INGHETATA GAMA NESTLE- 2,5/4/8 LEI




PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 14 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 16 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 16LEI
TAGLIATELE P C- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina, tagliatele- 16 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 16 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 16 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 16 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 16 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 16 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 16 LEI

PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar

Meniu Marți 03.07.2018

CIORBA/ SUPA- 7 LEI
CIORBA DE VACUTA
CIORBA RADAUTEANA
SUPA CREMA DE BROCCOLI SI DOVLECEL+ CRUTOANE

FEL PRINCIPAL:
1. POLLO NAPOLI (PIEPT DE PUI, SUNCA, MOZZARELA, CIUPERCI)- 13 LEI
2. TOCANITA DE CIUPERCI- 12 LEI
3. MUSACA- 11LEI
4. CASCAVAL PANE- 9 LEI
5. CRISPI- 9 LEI
6. SNITEL DE PUI- 9 LEI
7. PIEPT DE PUI LA GRATAR- 9 LEI
8. PULPA DE PUI  LA GRATAR- 9 LEI
9. CEAFA DE PORC LA GRATAR- 9 LEI
GARNITURA:
FASOLE GALBENA- 6 LEI
OREZ CU CIUPERCI- 6 LEI
PIURE DE CARTOFI- 6 LEI
CARTOFI LA CUPTOR CU USTUROI- 6 LEI
MAMALIGA- 2,5 LEI

SALATA: 5 LEI
SALATA DE CASTRAVETI ACRI



MENIURI:
14 LEI:
FEL PRINCIPAL(produse de la nr. 4- 9)
GARNITURA
SALATA

16 LEI:
CIORBA / SUPA
FEL PRINCIPAL(CA CEL DE LA MENIUL DE  13 LEI)
GARNITURA
SALATA
 
NU INTRA LA MENIU:
POLLO NAPOLI
TOCANITA DE CIUPERCI
MUSACA

      DESERT:
                        CLATITE CU DULCEATA/ FINETI (2 BUC)- 5 LEI
INGHETATA GAMA NESTLE- 2,5/4/8 LEI

SALATA: 13 LEI

Salata Caesar: salata, rosii, piept de pui, crutoane, sos caesar
Salata Ton: salata, ton, ceapa, masline, lamaie
Salata Greceasca: salata, ardei gras, rosii, castraveti, branza, masline, oregano
Salata Bulgareasca: salata, castraveti, rosii, ceapa, ardei gras, oua, branza, sunca, masline
Salata Pui: salata, maioneza, ardei gras, piept de pui, masline, gogosar murat
Salata somon: salata, somon, ceapa rosie, lamaie
Salata Casei: salata, ardei gras, rosii, castraveti, masline, sunca, cascaval
                                                                     
PESTE:
PASTRAV + GARNITURA- 16 LEI

PASTE:   300 gr/ portie

SPAGHETE/ PENNE: - 14 LEI
ALL’ AGLIO- usturoi, ulei de masline, ardei iute, patrunjel
ARABIATA- sos de rosii, ardei iute, usturoi, parmezan
BOLOGNESE- sos bolognese cu carne de vita, parmezan
CARBONARA- gran cucina, bacon, ou, parmezan
MILANEZE- sos de rosii, bacon, ciuperci, usturoi, parmezan
POLLO- sos de rosii, piept de pui, ceapa, ciuperci, parmezan

RAVIOLI CU UNT SI SALVIE- ravioli formaggi, unt, salvie- 16 LEI
TAGLIATELE GENOVEZE- tagliatele, legume- 16 LEI
TAGLIATELE PROSCIUTO CRUDO- prosciuto crudo, ulei de masline, gran cucina- 16 LEI
TAGLIATELE CU PUI- pui, ulei de masline, panna cucina- 16 LEI
TAGLIATELE VERZI CU PUI- tagliatele verzi, pui, ulei de masline, cucina- 16 LEI
TAGLIATELE CU SOMON- somon fume, ulei de masline, cucina, coniac- 16 LEI
TAGLIATELE VERZI PROSCIUTO CRUDO- prosciuto, cucina, ulei de masline – 16 LEI
TORTELLINI QUATRO FORMAGGI- parmezan, gorgonzola, mozzarela, cucina- 16 LEI
TORTELLINI PROSCIUTO CRUDO- tortelini prosciuto crudo, cucina, parmezan- 16 LEI


PLATOURI:
PLATOU CALD(1200 gr-3 pers):    65 lei
Piept de pui la gratar/ceafa de porc/aripioare picante/cascaval pane/pui shanghai/cartofi prajiti/salata

PLATOU VEGETARIAN(1200 gr-3 pers):    55 lei
Orez cu legume/ciuperci la gratar/rosii coapte/ardei copti/vinete la gratar/dovlecei la gratar/ceapa la gratar

Ultimul Meniu Postat pe Site

Meniu Marti 24.06.2025

  Numar de telefon: 0754 690 455 Meniu marti- 24.06.2025 Ciorba: Ciorba de vacuta cu verdeturi proaspete- 24 lei Ciabata cu ulei de masline-...

Cele mai aglomerate zile